Tommee Tippee Sömnhjälp Dream maker™ för spädbarn

Tommee Tippee Sömnhjälp Dream maker™ för spädbarn


Pris
628 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334372

EAN: 5010415914903

Tommee Tippee Sömnhjälp Dream maker™ för spädbarn
Texten har översatts automatiskt.
Dream maker™ är en sömnhjälp för ditt barn. Den hjälper sitt barn att slappna av och främjar en djup och lång sömn.

Sömnhormonet melatonin är ett naturligt hormon som kroppen producerar i mörkret och som reglerar sömnrytmen. Ljus kan hämma melatoninproduktionen och fördröja insomningen. Forskning har visat att rött ljus, till skillnad från andra färger, knappt hämmar melatoninproduktionen, vilket gör att spädbarn somnar snabbare, sover längre hela natten och, om de vaknar, lugnar ner sig snabbare.

Du kan välja mellan tre ljusstyrkor som är lugnande och avslappnande och som inte stör ditt barn eller dig när du sover. De rytmiskt pulserande ljusvågorna simulerar djupa andetag och främjar avslappnad sömn. Det innovativa sömnhjälpmedlet för barn efterliknar de naturliga ljud som barnet hör under dagen och finner lugnande och betryggande.

Dream fungerar också bra som nattljus när du ammar eller ger flaskmat.

Produktinformation
  • För bättre sömn: Sömnhjälpen, som utvecklats tillsammans med sömnforskare, slappnar av med behagliga ljud- och ljuseffekter och främjar en djup och lång sömn.
  • Rött ljus: Det lugnande röda ljuset främjar produktionen av sömnhormonet melatonin.
  • Intelligent CrySensor-teknik: Den integrerade CrySensorn känner av när ditt barn gråter under natten och slår på automatiskt för att hjälpa ditt barn att snabbt somna om igen.
  • Mimicerar ljudet från livmodern med lugnande ljud för att hjälpa barnet att somna snabbare och sova djupare och längre.
Anteckningar: Tommee Tippee Dream maker™ sleep aid har utvecklats tillsammans med ett ledande internationellt sömnlaboratorium och sömnforskare från det brittiska universitetet North umbria.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Sömnhjälp Dream maker™ för spädbarn
4
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Sömnhjälp Dream maker™ för spädbarn
Tommee Tippee Sömnhjälp Dream maker™ för spädbarn
628 kr