Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl

Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl


Variant:
  • Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl
  • Tommee Tippee Sömnhjälp Grofriend uppladdningsbar Pip the Panda

Pris
466 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A335258

EAN: 5055531049962

Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl
Texten har översatts automatiskt.
Den här förtjusande gosedjuret hjälper dig och ditt barn att få en lugn och god natts sömn.

Den mysiga hjärtformade nattlampan, de sömnframkallande ljuden och lugnande vaggvisor hjälper ditt barn att sova. Den intelligenta CrySensor vakar över ditt barn hela natten och spelar upp den valda vaggvisan eller det valda sömnljudet så snart barnet gråter.

Du behöver inte heller leta febrilt efter batterier, eftersom dessa pålitliga sömnvakter är USB-uppladdningsbara, så de är alltid redo att användas.

Produktdetaljer:
  • Design : Ollie Owl
  • Bättre sömn för dig och ditt barn
  • Med smart CrySensor-teknik - när ditt barn gråter spelar Ollie Owl automatiskt vaggvisor eller lugnande ljud i 20 minuter.
  • 6 lugnande, sömnframkallande ljud
  • Justerbar nattlampa
  • Inga batterier - uppladdningsbar via USB

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl
4.5
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl
Tommee Tippee Sleep Aid Grofriend uppladdningsbar, Ollie the Owl
466 kr