Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Tommee Tippee Perfect-Prep flaskmaskin inklusive startpaket Advanced Anti-Colic
Tillfälligt slutsåld

Tommee Tippee Perfect-Prep flaskmaskin inklusive startpaket Advanced Anti-Colic


Pris
1499 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313643

Tommee Tippee Perfect-Prep flaskmaskin inklusive startpaket Advanced Anti-Colic
Texten har översatts automatiskt.
Perfect Prep™ gör förberedelsen av flaskor snabbare och mer exakt. Det ger dig en extra trygghet att veta att ditt barns flaska kommer att vara perfekt varje gång.
Det inbyggda filtreringssystemet avlägsnar föroreningar från vattnet och distribuerar rätt mängd vatten för att uppnå en exakt vätskekonsistens.
Perfect Prep-enheten ger en första "varm skott" av vatten som dödar alla bakterier som kan finnas i mjölkersättningspulvret. Denna första heta vattenspruta hjälper också till att lösa upp pulvret snabbt och smidigt.
Kylare vatten delas ut efter den "heta skottet" för att se till att varje flaska förbereds vid kroppstemperatur - precis som bröstmjölk.
Perfect Prep fungerar med alla märken av mjölkersättningspulver och har en justerbar bas för att passa flaskor av olika former och storlekar. Det är bara att mäta pulvret och Perfect Prep gör resten.


Filter
Filtret avlägsnar föroreningar i vattnet och är avsett för Perfect Prep-maskinen från Tommee Tippee . Utbytesfiltren har en kapacitet på 150 liter som tar bort föroreningar i vattnet i upp till tre månader (6 x 260 ml flaskor per dag). Med varningslampa när filtret behöver bytas ut.

Ansökan
Perfect Prep fungerar med alla märken av mjölkersättningspulver och har en justerbar bas för att passa flaskor av olika former och storlekar. Det är bara att mäta pulvret och Perfect Prep gör resten.

Flaskpaket:
Den speciella utformningen av Anti-Colic-serien från Closer till Nature hjälper till att förhindra att luftbubblor bildas i mjölken och gör det lättare att docka för att undvika att ditt barn sväljer luft när det matar. Luften leds genom ventilen in i luftkammaren i botten av flaskan utan att det bildas bubblor i mjölken.

Anti-colic-teknik
Unik anti-kolik-teknik ger optimal ventilation under matning via ett slang- och ventilsystem. Luften kommer in i flaskan och släpper ut genom röret till utrymmet i botten. Detta drar bort luften från mjölken, vilket innebär mindre uppblåsthet och fler leenden.

Prisbelönt bröstliknande spene
Den bröstliknande bröstvårtan gör det lätt för ditt barn att suga och underlättar övergången mellan bröst och flaska. Den mjuka silikonspenen liknar en mammas hud och rör sig, böjer sig och sträcker sig under amningen för att efterlikna en naturlig amning.

Teknik för värmeavkänning
Anti-colic-slangen ändrar färg när mjölken är för varm. Det är bara att sänka ner röret i 10 sekunder för att se temperaturen. Rosa indikerar att temperaturen är för hög.

Inget läckage
Den stjärnformade luftfördelaren vid basen av det antikoliska röret förhindrar att mjölken flyter upp genom röret.

BPA-fri
Alla Advanced anti-kolikflaskor från Tommee Tippee är BPA-fria, vilket ger dig fullständig sinnesro.

Olika flöden
Tommee Tippee erbjuder nappar med olika flödeshastigheter för att hålla jämna steg med din växande bebis. Alla barn är olika, men som en vägledning rekommenderar Tommee Tippee ett långsamt flöde för 0+ månader, ett medelstarkt flöde för 3+ månader och ett snabbt flöde för 6+ månader. Nära Nature napparna passar bara till flaskor som är närmare Nature .

Produktdetaljer:
 • Endast för användning med Tommee Tippee's Perfect Prep-maskin.
 • Filtersystemet avlägsnar föroreningar i vattnet
 • Filtret räcker i upp till 3 månader
 • Inbyggt filtersystem
 • Dödar alla bakterier
 • Flaska vid kroppstemperatur
 • Fungerar med alla märken av mjölkersättningspulver
 • Justerbar bas för att passa flaskor i olika former och storlekar
 • Patenterad termisk sensitive s tub för att evakuera luftbubblor och kontrollera mjölktemperaturen för att förhindra brännskador.
 • Trippelventilationssystem och stjärnventil för att förbättra rörets prestanda och undvika att barnet absorberar luft.
 • Efterliknar formen på mammas bröst och återger amningsrörelser för bättre ventilation av ditt barn.
Leveransens omfattning:
 • 1 x Flaskemaskin med filter och en flaska.
 • 2 x 150 ml flaskor med långsamt flödande napp
 • 2 x 260 ml flaskor med långsamt flödande napp
 • 2 x medelstora spenar
 • 1 x flaskborste (för flaska och napp)
 • 1 x lollipop 0-6 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Perfect-Prep flaskmaskin inklusive startpaket Advanced Anti-Colic
4.5
22 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 17
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare