Tommee Tippee Pacifier Fun, 6 - 18 månader, uppsättning

Tommee Tippee Pacifier Fun, 6 - 18 månader, uppsättning


Pris
199 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310813

EAN: 5010415335135

Tommee Tippee Pacifier Fun, 6 - 18 månader, uppsättning
Texten har översatts automatiskt.
Instinktivt suger lugnar och tröstar barn, och vad kan vara bättre för föräldrar än en lycklig bebis? Med den roliga Style napp från Tommee Tippee tårar förvandlas till leenden och din baby sover lugnt. Nappar är också kända som nappar eller nucki. På Tommee Tippee föredrar vi att använda ordet napp, för det är precis vad nappen gör: det lugnar ditt barn. Ditt barns hälsosamma utveckling är en viktig tigerfaktor när du väljer en napp.

Därför är nappar formade för att stödja ditt barns orala utveckling. Den symmetriska spenen håller ditt barns tunga och käke i rätt läge och stöder naturlig utveckling av mun, tänder och gom. Vår roliga Style-napp har en symmetrisk spene i mjuk silikon som inte bryr sig vilken sida som är uppe. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen. Det rundade S-barnet gör att nappen sitter bekvämt mellan näsan och hakan, och sidoutskärningarna säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar att fukt ansamlas och hudirritation uppstår. Den BPA-fria silikonspenen är behagligt mjuk och smidig, men ändå robust och slitstark.

Den släta silikonytan är lätt att rengöra och absorberar inte fläckar eller lukt. Du kan enkelt rengöra nappen i sterilisatorn, för hand eller i diskmaskinen. Tommee Tippee rekommenderar att du byter napp var fjärde vecka och vid första tecken på slitage eller skada. De roliga Style-napparna från Tommee Tippee har färgglada design med roliga karaktärer som är roliga att använda när som helst, var som helst. Tommee Tippee har helt eliminerat engångsplast i våra nya roliga Style-nappar i en uppsättning om 6. Kartongförpackningen är 100% återvinningsbar.

Hälsosam oral utveckling
Den symmetriska spenen uppmuntrar till rätt tungposition när du suger och stöder ditt barns naturliga utveckling av mun, tänder och gom.

Toppen och botten är desamma
Med den symmetriska spenen av mjukt silikon, det spelar ingen roll vilken sida som är uppåt. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen.

Mjukt men hållbart
Napparna är tillverkade av 100% silikon av medicinsk kvalitet. Silikon är ett mjukt och smidigt men också extremt hållbart material som är smaklöst och inte tar på sig lukt eller missfärgning. Den kan tvättas för hand, men kan också placeras i diskmaskinens övre hylla.

Ultimate komfort
Den rundade toppen och botten av munbarnet säkerställer att napp sitter bekvämt mellan ditt barns haka och näsa. Fördjupningarna i S-barnet säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar att fukt ackumuleras och undviker hudirritation.

Rolig stil
Det traditionellt formade Munds-barnet har glatt färgglada design med roliga karaktärer som alltid är roliga att ha på var som helst. Designen är inspirerade av de bästa trenderna i babyvärlden och passar alla kläder eller tillfällen.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, käftvänlig form: den roliga Style-nappen har en symmetrisk silkespene som stöder ditt barns naturliga utveckling av mun, tänder och gom
  • Tillverkad av silikon och kan användas på båda sidor: spenen är tillverkad av 100% medicinsk silikon och är mjuk, flexibel och extremt slitstark.
  • Hudvänlig: det rundade munnen S-barnet får nappen att sitta bekvämt mellan näsan och hakan, och urtagen säkerställer maximal luftcirkulation
  • Miljövänligt: ??våra roliga Style-nappar i en uppsättning om 6 är förpackade i 100% återvinningsbar kartong. Tommee Tippee har helt eliminerat användningen av engångsplast i förpackningen.
  • Rolig stil: glatt färgglada design med roliga karaktärer som är roliga när som helst, var som helst

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Pacifier Fun, 6 - 18 månader, uppsättning
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Pacifier Fun, 6 - 18 månader, uppsättning
Tommee Tippee Pacifier Fun, 6 - 18 månader, uppsättning
199 kr