Tommee Tippee Nappnatt, 6 - 18 månader, uppsättning

Tommee Tippee Nappnatt, 6 - 18 månader, uppsättning


Pris
175 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310805

EAN: 5010415335166

Tommee Tippee Nappnatt, 6 - 18 månader, uppsättning
Texten har översatts automatiskt.
Instinktivt suger lugnar och tröstar spädbarn, och vad kan vara bättre för föräldrar än en lycklig bebis? Med en Tommee Tippee-napp för natten kan du sätta ett leende på ditt gråtande barns ansikte och hjälpa honom att sova lugnt. Handtaget på nappen lyser i mörkret så att du enkelt hittar det i barnkammaren på natten utan att störa ditt barn. Nappar kallas också nappar eller nucki. Tommee Tippee föredrar att använda ordet napp, för det är precis vad nappen gör: det lugnar ditt barn.

Ditt barns hälsosamma utveckling är en viktig tigerfaktor när du väljer en napp. Det är därför Tommee Tippee nappar är formade för att stödja ditt barns muntliga utveckling. Den symmetriska spenen håller ditt barns tunga och käke i rätt läge och stöder naturlig utveckling av mun, tänder och gom. Vår nattliga napp har en symmetrisk spene i mjuk silikon som inte bryr sig vilken sida som är uppe. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen. Det avrundade S-barnet gör att nappen sitter bekvämt mellan näsan och hakan, och sidoutskärningarna säkerställer maximal luftcirkulation. Så ingen fukt ackumuleras och hudirritationer undviks.

Den BPA-fria silikonspenen är behagligt mjuk och smidig, men ändå robust och hållbar. Den släta silikonytan är lätt att rengöra och inte fläckar eller absorberar lukt. Du kan enkelt rengöra nappen i sterilisatorn, för hand eller i diskmaskinen. Tommee Tippww rekommenderar att du byter napp var fjärde vecka och vid första tecken på slitage eller skada. Tommee Tippee Nighttime nappar passar var som helst, när som helst tack vare deras moderna, diskreta design. Tommee Tippee har helt eliminerat användningen av engångsplast i förpackningarna till de nya Anytime-napparna i uppsättningar om 6. Kartongförpackningen är 100% återvinningsbar.

Hälsosam oral utveckling
Den symmetriska spenen främjar rätt tungläge när du suger och stöder ditt barns naturliga utveckling av mun, tänder och gom.

Övre och nedre sidan samma>
Med den symmetriska spenen gjord av mjukt silikon, det spelar ingen roll vilken sida som är uppåt. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själv lägger det i munnen.

Mjukt men robust
Napparna är gjorda av 100% silikon av medicinsk kvalitet. Silikon är ett mjukt och smidigt men också extremt slitstarkt material som är smaklöst och inte tar på sig lukt eller missfärgning. Den kan tvättas för hand, men kan också placeras i diskmaskinens övre hylla.

Ultimate komfort
Den rundade toppen och botten av munbarnet säkerställer att napp sitter bekvämt mellan ditt barns haka och näsa. Fördjupningarna i S-barnet säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar att fukt ackumuleras och undviker hudirritation.

Glöder i mörkret
Det traditionellt formade munbarnet med de moderna en, diskreta designarna passar alltid och överallt. Handtaget på nappen lyser i mörkret så att du enkelt hittar det i det mörka barnkammaren.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, käftvänlig form: Tommee Tippee nattliga napp har en symmetrisk silikonspen
  • Tillverkad av silikon och kan användas på båda sidor: spenen, som är tillverkad av 100% medicinsk silikon, är mjuk, kompatibel och extremt hållbar
  • Hudvänligt: ??det rundade munnen S-barnet får nappet att sitta bekvämt mellan näsan och hakan, och urtagarna säkerställer maximal luftcirkulation
  • Glöd-i-mörk-handtaget: handtaget på napp lyser i mörkret, så att du enkelt hittar det i det mörka barnkammaren utan att störa ditt barn
  • Miljövänligt: ??napparna i satsen om 6 är förpackade i 100% återvinningsbar kartong. Tommee Tippee har helt eliminerat användningen av engångsplast i förpackningen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Nappnatt, 6 - 18 månader, uppsättning
5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Nappnatt, 6 - 18 månader, uppsättning
Tommee Tippee Nappnatt, 6 - 18 månader, uppsättning
175 kr