Tommee Tippee Napp silikon fjäderljus, 0-6 månader, uppsättning

Tommee Tippee Napp silikon fjäderljus, 0-6 månader, uppsättning


Pris
151 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310878

EAN: 5010415335081

Tommee Tippee Napp silikon fjäderljus, 0-6 månader, uppsättning
Texten har översatts automatiskt.
Det instinktiva sugande lugnar och tröstar ditt barn, och vilket bättre sätt för föräldrar att göra det än med en lycklig bebis.
Napp in - napp ut: små babymunnar kan ofta inte hålla tunga nappar bra. Detta innebär att föräldrar måste sätta tillbaka nappen i ditt barns mun med några minuters mellanrum.

Vår fjädervikt silikonsötare är så lätt att den stannar bättre i ditt barns mun och håller din baby lugn och nöjd längre. tiger Den hälsosamma utvecklingen av ditt barn är en viktig faktor i valet av napp. Därför är våra nappar formade för att stödja ditt barns muntliga utveckling. Den symmetriska spenen håller ditt barns tunga och käke i rätt läge och stöder naturlig utveckling av mun, tänder och gom.

Vår fjädervikt napp har en symmetrisk spene av mjuk silikon som inte bryr sig vilken sida som är uppe. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själv lägger det i munnen. Det rundade munnen S-barnet får nappen att sitta bekvämt mellan näsan och hakan, och sidoutskärningarna säkerställer maximal luftcirkulation. Så ingen fukt ackumuleras och hudirritationer undviks.

Den BPA-fria silikonspenen är behagligt mjuk och smidig, men ändå robust och hållbar. Den släta silikonytan är lätt att rengöra och absorberar inte fläckar eller lukt. Du kan enkelt rengöra nappen i sterilisatorn, för hand eller i diskmaskinen. Vi rekommenderar att du byter napp var fjärde vecka och vid första tecken på slitage eller skada. Vi har helt eliminerat engångsplast i förpackningen i vår nya fjädervikt sockersats om 4. Kartongförpackningen är 100% återvinningsbar.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Napp silikon fjäderljus, 0-6 månader, uppsättning
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Napp silikon fjäderljus, 0-6 månader, uppsättning
Tommee Tippee Napp silikon fjäderljus, 0-6 månader, uppsättning
151 kr