Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla extra nu
00
tim
00
min
00
sek

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Tommee Tippee Napp Natt Bröstliknande, 0-6 månader, Set med
Tillfälligt slutsåld

Tommee Tippee Napp Natt Bröstliknande, 0-6 månader, Set med


Pris
332 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310877

EAN: 5010415335067

Tommee Tippee Napp Natt Bröstliknande, 0-6 månader, Set med
Texten har översatts automatiskt.
Det instinktiva sugande lugnar och tröstar barn, och vad kan vara bättre för föräldrar än en nöjd baby. Nappar kallas också nappar eller nucki. Tommee Tippee föredrar att använda ordet napp eftersom det är precis vad spenen gör: det lugnar ditt barn. När mammas bröst inte är tillgängligt tar vår naturligt formade napp över. Nappen är gjord av särskilt flexibelt silikon och är utformad efter en mors bröst. Så att din bebis inte blir förvirrad när du växlar mellan bröst, flaska och napp.

Den naturliga känslan och flexibiliteten hos vår napp baseras på funktionerna i Tommee Tippees prisbelönta Spenare närmare naturen och är en naturligt alternativ till traditionella nappar. Så du behöver inte oroa dig för att ditt barn blir förvirrat när du byter mellan bröst, flaska och napp. När din bebis behöver tröstas mellan matningarna har denna napp en naturligt lugnande effekt. Din barns hälsosamma utveckling är en viktig tigerfaktor när du väljer en napp. Därför är våra nappar formade för att stödja ditt barns orala utveckling. Den symmetriska spenen håller ditt barns tunga och käke i rätt läge och stöder naturlig utveckling av mun, tänder och gom. Vår naturligt formade napp har en symmetrisk spene i mjuk silikon som inte bryr sig vilken sida som är uppåt. Spenen sitter alltid rätt, även när ditt barn själva lägger det i munnen.

Munnen S-barnet av den naturligt formade nappen från Tommee Tippee minimerar hudkontakt och säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar att fukt ackumuleras och hudirritation uppstår. Vi har helt eliminerat användningen av engångsplast i förpackningarna till våra nya avancerade nappar för känslig hud i en uppsättning av 4. Kartongförpackningen är 100% återvinningsbar.

Naturligt lugnande
När spädbarn behöver tröst vill de ha sin mamma. Därför tog Tommee Tippee inspiration från Mother Nature och de prisbelönta Closer to Nature-spenarna för att skapa den mest naturliga lugnande effekten som möjligt. De speciella vågorna i spenen säkerställer att lugnet imiterar moderns bröstkänsla och rörelse.

Det naturliga alternativet
Den naturliga känslan och flexibiliteten hos vår napp baseras på funktionerna i den prisbelönta spenen närmare naturen och är ett naturligt alternativ till traditionella nappar. Så du behöver inte oroa dig för att ditt barn blir förvirrat när du byter mellan bröst, flaska och napp. När din bebis behöver tröstas mellan matningarna har den här spenen en naturligt lugnande effekt.

Stöder övergången
Nappen är gjord av särskilt flexibel silikon och är utformad efter känslan och rörelse av en mors bröst. Så ditt barn blir inte förvirrat när du växlar mellan bröst, flaska och napp.

Tröstande
Sugning är en naturlig reflex som spädbarn behöver dricka och lugna sig själva. När mammas bröst inte är tillgänglig tar det naturligt lugnande spenen från Tommee Tippee över.

Hudvänlig
Sugande och dreglande kan ibland irritera barnets känsliga hud runt munnen. Vår Tommee Tippee-napp är formad för att knappt röra barnets hud, uppmuntrar naturligt luftflöde och förhindrar hudirritation.

Produktdetaljer:
  • Naturligt formad: den prisbelönta to Nature sippy cup inspirerad napp är gjord av mjukt silikon med känslan och rörelsen hos ett mammas bröst
  • Stöder övergång: nappen är ett naturligt alternativ till traditionella nappar eftersom det härmar efter känslan och rörelsen hos moderns bröst
  • Hudvänligt: ??det speciellt formade munnen S-barnet minimerar hudkontakt och säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar fukt från att ackumuleras och undviker hudirritation
  • Symmetrisk, käftvänlig form: den naturligt formade nappen från Tommee Tippee har en symmetrisk silikonspen
  • Miljövänlig: alla naturligt formade nappar i uppsättningen 4 är förpackad i 100% återvinningsbar kartong. Tommee Tippee har helt eliminerat engångsplast i förpackningen

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Napp Natt Bröstliknande, 0-6 månader, Set med
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare