Endast idag: 10% via appen 📱
Endast idag: 10% via appen 📱
Kopiera rabattkoden:
APPEN6577
00
tim
00
min
00
sek
Hämta nui
Tommee Tippee Napp När som helst, 6 - 18, Uppsättning av

Tommee Tippee Napp När som helst, 6 - 18, Uppsättning av


Pris
333 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310820

EAN: 5010415335111

Tommee Tippee Napp När som helst, 6 - 18, Uppsättning av
Texten har översatts automatiskt.
Instinktivt suger lugnar och tröstar barn, och vad kan vara bättre för föräldrar än en lycklig bebis? Med Anytime-nappen från Tommee Tippee blir tårar till leenden och din baby sover lugnt. Nappar är också kända som nappar eller nucki. Tommee Tippee föredrar att använda ordet napp eftersom det är precis vad det gör: det lugnar ditt barn.

Barnets hälsosamma utveckling är en viktig tigerfaktor när man väljer en napp. Därför är våra nappar formade för att stödja ditt barns muntliga utveckling. Den symmetriska spenen håller ditt barns tunga och käke i rätt läge och stöder naturlig utveckling av mun, tänder och gom. Vår Anytime Soother har en symmetrisk spene i mjuk silikon som inte bryr sig vilken sida som är uppe. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen. Det rundade S-barnet gör att nappen sitter bekvämt mellan näsan och hakan, och sidoutskärningarna säkerställer maximal luftcirkulation. Så ingen ansamlas fukt och hudirritationer undviks.

Den BPA-fria silikonspenen är behagligt mjuk och smidig, men ändå robust och hållbar. Den släta silikonytan är lätt att rengöra och absorberar inte fläckar eller lukt. Du kan enkelt rengöra nappen i sterilisatorn, för hand eller i diskmaskinen. Tommee Tippee rekommenderar att du byter napp var fjärde vecka och vid första tecken på slitage eller skada. När som helst nappar från Tommee Tippee är snygga och snygga och finns i en mängd olika design som är lika individuella som ditt barn. Tommee Tippee har helt eliminerat engångsplast i förpackningen i vår nya Anytime Soother Set om 6. Kartongförpackningen är 100% återvinningsbar.

Hälsosam oral utveckling
Det symmetriska spenen främjar rätt tungläge när du suger och stöder ditt barns naturliga utveckling av mun, tänder och gom.

Toppen och botten är desamma
Med den symmetriska spenen i mjuk silikon , det spelar ingen roll vilken sida som är uppe. Spenen sitter alltid rätt, även om ditt barn själva lägger det i munnen.

Mjukt men hållbart
Napparna är tillverkade av 100% silikon av medicinsk kvalitet. Silikon är ett mjukt och smidigt men också extremt hållbart material som är smaklöst och inte tar på sig lukt eller missfärgning. Den kan tvättas för hand, men kan också placeras i diskmaskinens övre hylla.

Ultimate komfort
Den rundade toppen och botten av munbarnet säkerställer att napp sitter bekvämt mellan ditt barns haka och näsa. Fördjupningarna i S-barnet säkerställer maximal luftcirkulation. Detta förhindrar att fukt ackumuleras och undviker hudirritation.

För alla tillfällen
Det traditionellt formade munbarnet med den moderna en, diskreta designen passar alltid och överallt. Designen är inspirerade av de bästa trenderna i babyvärlden och passar alla kläder och tillfällen.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, käftvänlig form: Anytime-nappen från Tommee Tippee har en symmetrisk silikonspen
  • Tillverkad av silikon och kan användas på båda sidor: spenen, som är tillverkad av 100% medicinsk silikon, är mjuk, kompatibel och extremt hållbar
  • Hudvänligt: ??det rundade munnen S-barnet får nappen att sitta bekvämt mellan näsan och hakan, och de extra stora utskärningarna säkerställer maximal luftcirkulation
  • Miljövänligt: ??våra roliga Style-nappar i en uppsättning om 6 är förpackade i 100% återvinningsbar kartong. Tommee Tippee har helt eliminerat användningen av engångsplast i förpackningen.
  • För varje tillfälle: den moderna e, diskreta designen passar alltid, överallt och med alla kläder

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Napp När som helst, 6 - 18, Uppsättning av
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Napp När som helst, 6 - 18, Uppsättning av
Tommee Tippee Napp När som helst, 6 - 18, Uppsättning av
333 kr