Tommee Tippee Groclock sömntränare
Pris
394 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334368

EAN: 5010415990518

Tommee Tippee Groclock sömntränare
Texten har översatts automatiskt.
Hur lär sig barn när det är dags att gå upp? Tommee Tippee Groclock med sömntränare hjälper barn som är för unga för att läsa en vanlig klocka att förstå med färger och bilder när det är läggdags och när de kan gå upp och leka!

Du kan enkelt ställa in den tid du vill att ditt barn ska gå upp på morgonen, och klockan visar tiden med färger och symboler. När det är dags att sova visar den blå urtavlan en trött uggla som är omgiven av hjärtan och stjärnor. När den förinställda väckningstiden närmar sig försvinner stjärnorna gradvis tills endast hjärtan syns och Ollie Owl ser vaken ut mot en gul bakgrund.

Med två inställningar kan du ställa in olika väckningstider för olika veckodagar, helger eller sovtider. Med inställningarna för ljusstyrka kan du dämpa eller stänga av ljuset. Sömntränaren kan också användas som nattlampa. Senare kan du ställa in det valfria ljudalarm som är perfekt för att få en bra sömn- och uppvakningsrutin. Med klockfunktionen digital e (tillval) kan du visa klockan digital e - perfekt när ditt barn lär sig att läsa av klockan digital e.

Sömnklockan drivs via en 3,5 mm USB-kontakt* och kräver inga batterier.*

Produktdetaljer:
  • Visar tiden i färger och bilder
  • Digital e klocka: Den valfria digital e klockan är idealisk när ditt barn lär sig att läsa digital e klockan.
  • 2 klockinställningar och väckarklocka: Du kan välja 2 väckningstider för olika veckodagar, helger eller tupplurar. Det valfria ljudsignalen främjar en god sömn och uppvakningsrutin.
  • Kan även användas som nattlampa
  • Justerbar ljusstyrka: ljuset kan stängas av eller dämpas
* Adapter plugg ingår inte; kabeln är kompatibel med populära USB Adapter n för Smartphone

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Groclock sömntränare
3
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Groclock sömntränare
Tommee Tippee Groclock sömntränare
394 kr