Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Tommee Tippee Blöjavfall Simple e Sangenic, inklusive 6 x refillpatroner, vit och grå
Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Tommee Tippee Blöjavfall Simple e Sangenic, inklusive 6 x refillpatroner, vit och gråPris
670 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334355

EAN: 3451618700207

Tommee Tippee Blöjavfall Simple e Sangenic, inklusive 6 x refillpatroner, vit och grå
Texten har översatts automatiskt.
Simple e Sangenic blöjhink från Tommee Tippee är ett enkelt, snyggt och platsbesparande sätt att hålla ditt barns rum rent och luktfritt.
Filmerna i påfyllningskassetterna innehåller ett antibakteriellt medel som eliminerar 99 % av alla bakterier och därmed håller ditt hem luktfritt.** Dessutom hjälper flerskiktsfilmen och den smarta stängningsklaffen som förseglar locket på blöjbehållaren till, så att du inte längre behöver oroa dig för obehagliga lukter.
Bläckskärlet lämpar sig för bortskaffande av blöjor, bomullsrullar, våtservetter och hygienprodukter.
Varje påfyllningspaket räcker för att göra sig av med upp till 180 blöjor.

Produktdetaljer:
  • Behållaren rymmer upp till 18 blöjor samtidigt*.
  • rymmer upp till 180 blöjor*
  • Design : vit/grå
  • Film i flera lager fångar upp alla lukter
  • Filmen innehåller antibakteriellt medel**
  • Rengöring: Rengör enkelt med varmt tvålvatten
Leveransens omfattning:
  • 1 x Tommee Tippee blöjbehållare Simple e Sangenic
  • 6 x foliekassett
* För blöjstorlek 1 (2-5 kg).
**Det antibakteriella skyddet är inneboende i filmen och inte i någon annan komponent i produkten. Filmen fångar bakterier och lukter och hindrar dem från att spridas i hemmet.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
185 kr
(61,67 kr / Styck)

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Blöjavfall Simple e Sangenic, inklusive 6 x refillpatroner, vit och grå
5
23 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 19
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare