THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå
Hållbar

THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå


Variant:
  • THERALINE Täcke för Original Nursing Pillow Jersey Vit
  • THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå
  • THERALINE Överdrag för Original amningskudde Fuchsia BIO Jersey

Pris
294 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A305126

EAN: 4260553177697

THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå
Texten har översatts automatiskt.
För attraktionskraft och hållbarhet är ingenting viktigare tiger än de använda tygerna och deras bearbetning. För att öka hållbarheten och användarkomforten för inloppen och locken använder Theraline endast tyger med ett särskilt högt F-adenantal.

De sammetslena mjuka BIO-täcktygen bearbetas för att passa perfekt - och tack vare en speciell tryckprocess förblir färgerna ljusa och vackra även efter många tvättar. Theraline ekologisk bomull odlas och skördas enligt höga sociala standarder - utan användning av onödiga maskiner. Användningen av mineraloljebaserade konstgödselmedel samt bekämpningsmedel och herbicider undviks helt. Dessutom är hela produktionsprocessen för den använda bomullen, inklusive odling, spinning, stickning, färgning och förvaring, certifierad av Global Organic Textile Standard (GOTS). Theraline kompenserar alla koldioxidutsläpp som genereras under produktionen.

Produktdetaljer:
  • Förorenande och luktfri
  • Med dragkedja
  • Ytterstorlek: ca. 190 x 40 cm
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättas upp till 60 ° C (vrid alltid locket inifrån och ut och tvätta med dragkedjan stängd (lämna ca 10 cm öppen)!
  • Ej lämplig för blekning

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå
4.5
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå
THERALINE Cover för Original Nursing Pillow Jersey Grå
294 kr