Teddy HERMANN ® Häst liggande ljusbrun 30 cm
Pris
230 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310579

EAN: 4004510902591

Teddy HERMANN ® Häst liggande ljusbrun 30 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den snygga mjuka hästen från Teddy-Hermann ser förvirrande ut som sina naturliga förebilder och är särskilt populär bland barn.

Den mjuka plysch och mjuka fyllningen gör hästen perfekt för att kela och älska, medan det naturliga realistiska utseendet uppmuntrar fantasifullt spel.

Leksakssäkerhet har hög prioritet hos Teddy-Hermann. Företaget lägger stor vikt vid ovillkorlig säkerhet och frihet från skadliga ämnen.

Produktinformation:
  • Storlek: 30 cm
  • material: polyester
  • Ålder: från 0 månader

Skötsel instruktioner
Tvättas i 30 grader på den känsliga cykeln med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lägg sedan ut och lufttorka. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från Franconian Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesklumparna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Teddy HERMANN ® Häst liggande ljusbrun 30 cm
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Häst liggande ljusbrun 30 cm
Teddy HERMANN ® Häst liggande ljusbrun 30 cm
230 kr