Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Teddy HERMANN ® Bläckfisk Confetti 30 cm
Pris
234 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310562

EAN: 4004510939276

Teddy HERMANN ® Bläckfisk Confetti 30 cm
"Konfettifärgad och total höft är bläckfiskkonfettin från Hermann Teddy Collection.

De glada färgerna tilltalar barns sinnen och uppmuntrar fantasifull lek. Enhörningen är gjord av mjuk Touch-plysch av hög kvalitet och har en mjuk, gosig fyllning - roligt för alla åldrar och särskilt lämpligt för att gosa! Dessutom är enhörningen en fantastisk blickfång i barnkammaren.

Leksakssäkerhet har hög prioritet hos Teddy-Hermann. Företaget lägger stor vikt vid ovillkorlig säkerhet och frihet från skadliga ämnen.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 30 cm
  • Material: polyester
  • Ålder: från 0 månader

Skötselråd
Tvättas i 30 grader på den känsliga cykeln med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lägg sedan ut och lufttorka. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från Franconian Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt den fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesgosleksakerna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Bläckfisk Confetti 30 cm
Teddy HERMANN ® Bläckfisk Confetti 30 cm
234 kr