Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
superfit Slipper Bonny pink
Storleksguide

Pris
333 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A236239

superfit Slipper Bonny pink
Texten har översatts automatiskt.
"Varumärkeskvalitet från husets superfit - Stort ansvar för dina fötter!

Under paraplyet av Legero-skofabriken, skor av de tre märkena Superfit Legero och Think. Superfit är det ledande varumärket i Europa för barnskor. 98% av de tillfrågade barnläkare och ortopedkirurger bedömde Superfit-barnskor med högst poäng. Alla skor utvecklades i samarbete med medicinska specialister. Hälkåpa, avrullningssula, slip-in, innerfoder med andning och sulprofil är de viktigaste sakerna skon ""passar"" helt enkelt.

Legero strävar ständigt efter att använda den senaste tekniken för att se till att du får en förstklassig produkt vars tillverkning tar hänsyn till hälsoaspekterna av det använda materialet samt designar bearbetningen , material och passform. Den interna kvalitetsstyrningen tolkar de redan existerande rättsliga riktlinjerna för material som används ännu strängare än föreskrivet, så att skorna uppfyller de högsta kraven när det gäller kvalitet och hälsokompatibilitet. superfit LEGERO - helt enkelt bra skor.

Denna trendiga toffel i Mary Jane-stil är gjord av högkvalitativ textil och dekorerad med ett flickaktigt broderi på framfoten. Förutom den lekfulla designdesignen övertygar toffeln framför allt med sin beprövade passform. Med hjälp av det praktiska kardborrebandet kan det enkelt sättas på och anpassas mycket bra till barnets framfot. Toffeln har en flexibel, icke-märkande sula som ger utmärkt gångkomfort. Perforeringen på undersidan av sulan och bomullsfodret av hög kvalitet garanterar ett behagligt fotklimat. Denna toffel som heter Bonny finns i olika färger och design s.

Produktdetaljer:
  • Material: Textil
  • Foder: textilfoder
  • Med praktisk kardborrfäste
  • non-marking sula
"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: superfit Slipper Bonny pink
5
47 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 39
 
4 Stjärnor
| 7
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

superfit Slipper Bonny pink
superfit Slipper Bonny pink
333 kr