Sterntaler GOTS Stickad handfigur Mabel
Hållbar

Sterntaler GOTS Stickad handfigur Mabel


Variant:
  • Sterntaler GOTS stickad greppfigur Emmi
  • Sterntaler GOTS Stickad handfigur Mabel

Pris
165 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A326181

EAN: 4055579550353

Sterntaler GOTS Stickad handfigur Mabel
Texten har översatts automatiskt.
Den söta stickade greppfiguren med musmotivet från Organic Cotton är särskilt lätt att greppa för barnens händer och passar därför redan för de allra minsta. Olika färger och detaljer - till exempel det stickade ansiktet eller de söta 3D-öronen - ger din lilla skatt olika taktila möjligheter och visuell stimulans, vilket väcker nyfikenhet och främjar sinnena.

Den stickade greppfiguren är GOTS-certifierad. Sterntaler är rättvist - för miljöns skull och för att skydda det som ligger dem varmt om hjärtat. Från produktionskedjan till leverans ställer Global Organic Textile Standard strikta krav på bearbetning av textilier tillverkade av certifierade ekologiskt producerade naturfibrer.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 16 x 6,5 x 5 cm
  • Perfekt för hemmet och på språng
  • Material yttertyg: 100 % bomull
  • Rengöring: skonsam tvättcykel 30 °C
  • Ålder: från 0 månader

Uppmärksamhet
Klorblekmedel är inte möjligt. Torkning i torktumlare är inte möjlig. Stryk inte.

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sterntaler GOTS Stickad handfigur Mabel
Sterntaler GOTS Stickad handfigur Mabel
165 kr