Steiff resväska National Geo-grafik
Pris
121 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A291897

EAN: 4001505601712

Steiff resväska National Geo-grafik
Texten har översatts automatiskt.
Skydda den biologiska mångfalden tillsammans med oss. I samarbete med National Geo-grafik skapades en speciell samling mjuka leksaker för att stödja åtgärder för att bevara den biologiska mångfalden. Samlingen inkluderar djur som används för artsskyddsprojektet National Geo graphics Photo Ark av Joel Sartore. Han fotograferar hotade arter över hela världen innan de utrotas. Ditt köp stöder en god sak! Intäkterna från försäljningen av alla National Geo-grafikprodukter stöder forskare, upptäckare och forskare från National Geo graphics Society runt om i världen. Med det här fallet Skydda vad du älskar, uppmärksammas återigen utrotningen av arter. Den 24 cm höga resväskan är en bra presentidé. National Geo grafik Djur och även andra kosliga partners är välkomna att resa med dig. Ställ ett exempel och visa världen att du stöder artsskydd. Det här resetillbehöret kommer säkert att vara ett riktigt blickfång på varje resa.

produktinformation:
  • Mått (längd x höjd): 24 x 10,5 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Steiff

Steiff – Gosedjur som snabbt blir barnets bästa vän

Alla känner till dem och alla älskar dem - Steiff gosedjur med knappen i örat. I över 130 år har den tyska tillverkaren Steiff tillverkat produkter för barn. De allra mest berömda är garanterat de olika gosedjuren och nallebjörnarna som har en knapp i örat. Steiffs sortiment innehåller gosedjur från hela djurvärlden, babyleksaker, kläder och en mängd olika tillbehör.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Steiff resväska National Geo-grafik
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Steiff resväska National Geo-grafik
Steiff resväska National Geo-grafik
121 kr