Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Snugglebundl Carry grey white stars
babymarkt rekommenderar Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Pris
704 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A266211

EAN: 0640522655656

Snugglebundl Carry grey white stars
Texten har översatts automatiskt.
Snugglebundl är en verklig fördel för mammor och pappor!
Med den kan du lyfta ditt barn och lägga ner det utan att väcka det. Denna innovativa bärare av ren bomull gör livet mycket enklare. Snugglebundl är en stor berikning för alla mammor och pappor, för med denna nya uppfinning är varje liten och större rörelse möjlig utan att väcka din lilla skatt: Oavsett om du lägger dig ner, lyfter eller flyttar på dig - allt är möjligt utan större problem, och ditt barn kan sova lugnt och mysigt. Denna innovativa bärare av ren bomull gör livet mycket enklare och mer bekymmersfritt för dig.

Slingan för babyskydd och barnstolar
Slingan Snugglebundl har röstats fram som den bästa babyprodukten de senaste två åren och har vunnit flera priser. Den har en innovativ Design och är tillverkad av ren bomull. Med sina robusta handtag är den idealisk för att lyfta ut ditt barn ur babyväskor och bilbarnstolar utan att du behöver väcka barnet.

Säkerhetsbestämmelser för bilbarnstolar och barnstolar
Slingan Snugglebundl uppfyller EU:s säkerhetsstandarder för babyskydd och barnstolar och har krocktestats med 3- och 5-punktsband enligt EU:s och USA:s riktlinjer. Den rekommenderas av barnmorskor, kiropraktorer, sömnexperter och experter på bilbarnstolar.

Nackstöd för barn
Snugglebundl har en innovativ Design med en underbart stödjande förstärkning av huvudet, nacken och barnets kropp. Särskilt det lilla känsliga huvudet skyddas och stöds på ett utmärkt sätt. Ditt barn känner sig tryggt och säkert runt omkring.

Unik babyskydd för att hantera ditt barn efter förlossningen
Snugglebundl är en unik babyslinga för att avlasta ryggen och för en god hållning samt för att skydda bäckenbottenmusklerna efter förlossningen, särskilt efter ett kejsarsnitt.

Lätt att lyfta och lägga ner ditt barn utan att väcka det!
Snugglebundl gör det enkelt och säkert att lyfta och lägga ner ditt barn utan att väcka det. Den avlastar ryggen och förhindrar på så sätt att ryggen belastas för mycket.

Baby kramar tyg
Slingan Snugglebundl är lämplig för bebisar från 0-6 månader och äldre (upp till max. 30 kg vikt) och har mycket mångsidiga användningsområden, t.ex. amning, försiktig vaggning, som svepduk, lekduk eller som gos- och bärsling.

Tekniska data:
  • Ålder: från 0 månader
  • Mått (längd x bredd): 84 x 84 cm
  • Ytmaterial: 100 % bomull
  • Innerfoder: 93,9 % bomull, 6,1 % rayon
  • Stoppning: 100 % polyester

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Snugglebundl Carry grey white stars
4.5
167 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 128
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 8
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare