Snugglebundl Bärande hjälpstrand grön

Pris
534 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297614

EAN: 646522655670

Snugglebundl Bärande hjälpstrand grön
Texten har översatts automatiskt.
Sommar Snugglebundl kan göra allt det Original Snugglebundl, men med den extra fördelen med lätt material för resor och extra luftkonditionering för varmare temperaturer - perfekt för semestrar! Det är också bra för stranden / poolområdet.

Sommaren Snugglebundl kommer i ett paket som är halva storleken på det föregående, vilket gör det idealiskt för resor. I en resväska eller handbagage tar det lite utrymme och lägger knappast någon vikt.

Alla möjligheterna till detta Original Snugglebundl kombineras här med fördelarna med den speciella ljusa designen för varmare temperaturer och resor.

Detta Snugglebundl är en verklig fördel för mödrar och fäder!
Den låter dig lyfta och lägga ner ditt barn utan att väcka honom eller henne. Detta innovativa bärhjälp av ren bomull gör livet mycket lättare. Snugglebundl är en enorm berikning för alla mammor och pappor, för med denna nya uppfinning lyckas varje liten och större rörelse utan att väcka upp din lilla älskling: Oavsett om du ligger ner, lyfter eller flyttar - allt går utan stora problem och ditt barn kan fortsätta sova i lugn och krama. Detta innovativa bärhjälp av ren bomull gör livet mycket enklare och mer sorglöst för dig.

Selen för barnvagnar och barnstolar
Snugglebundl-selen utsågs till den bästa babyprodukten under de senaste två åren och vann alla utmärkelser flera gånger. Den har en innovativ design och är tillverkad av ren bomull. Med sina robusta handtag är det idealiskt för att lyfta ditt barn ur bilstolar och barnvagnar utan att väcka ditt barn.

Säkerhetsföreskrifter för spädbarn och barnsäten
Selen Snugglebundl uppfyller EU: s säkerhetsnormer för bilbilsäten och bilstolar och testades enligt EU / USA: s riktlinjer i ett krocktest med 3-punkts och 5-punkts remmar. Det rekommenderas av barnmorskor, kiropraktorer, sömnsexperter och bilsätexperter.

Nackstöd för baby
Snugglebundl har en innovativ design med en underbar stödjande förstärkning i huvudets och nackområdet och ditt barns kropp. Speciellt det lilla känsliga huvudet är därmed underbart skyddat och stöttat. Ditt barn känner sig bekvämt säkert runt omkring.

Unik babysele för att hantera ditt barn efter födseln
Snugglebundl är en unik lyftsele för att lindra ryggen och för en bra hållning samt för att skydda dina bäckenbottenmuskler efter förlossningen , särskilt efter kejsarsnitt.

Lätt att lyfta och lägga ner ditt barn utan att vakna upp honom!
Snugglebundl gör det enkelt och säkert att lyfta och lägga ner ditt barn utan väcker honom / henne. Det lindrar ryggen och förhindrar därmed överdriven påfrestning på ryggen.

Babykudduk
Snugglebundl-selen är lämplig för spädbarn från 0-18 månader (upp till max 30 kg vikt) och har mycket mångsidiga användningar, t.ex. för amning, mild vägning, som en filt, spela filt eller kudd och babysling.

produktinformation:
 • En storlek vid användning från 0-18 månader för daglig användning! (när barnet blir äldre är den nedre delen vikta mellan benen - istället för över benen)
 • Fullt stöd för barnets huvud, nacke och kropp
 • Stöder ryggen och hjälper dig att återhämta dig efter födseln
 • Tar stressen från att hantera ditt barn
 • Starka, mjuka vadderade handtag (testad till 30 kg)
 • Garanti - helt testad för säkerhet och krasch enligt EU / USA: s normer
 • Undvikande av för långa vistelser i bilstolar etc.
 • 100% mjuk, bekväm bomull
 • Maskin tvättbar upp till 40 grader, lämplig torktumlare och strykbar
 • Mycket mångsidig - kan också användas som ett lekfilter eller till och med som ett ammande filt
 • Säkrat mot oavsiktlig öppning genom att fästa remmar
Tekniska data:
 • Ålder: från 0 månader
 • Mått (längd x bredd): 84 x 84 cm
 • Material : 100% bomull

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Snugglebundl Bärande hjälpstrand grön
4.5
136 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 102
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 8
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Snugglebundl Bärande hjälpstrand grön
Snugglebundl Bärande hjälpstrand grön
534 kr