Smoby Sand - och vattenlekbord
Pris
786 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342294

EAN: 3032168401105

Smoby Sand - och vattenlekbord
Texten har översatts automatiskt.
Det stabila och färgglada Sand - och vattenlekbordet från Smoby garanterar stor glädje på balkongen, terrassen eller i trädgården! Med två lekområden för vatten och Sand kan små upptäckare gräva, plaska och bygga så mycket de vill. De två avtagbara behållarna kan fyllas med Sand eller vatten och kan stängas med de två medföljande locken. Sand och vatten är därmed väl skyddade och lekbordet kan också användas som ett vanligt bord på nolltid.

En kratta, en spade, två Sand formar och en båt kompletterar den lekfulla utrustningen. Sand - och vattenlekbordet från Smoby är tillverkat av högkvalitativ, UV-stabil plast och är därför särskilt motståndskraftigt mot väder och vind och blekning. Den speciella tillverkningsprocessen garanterar utmärkt motståndskraft och lång livslängd.

Produktdetaljer:
  • Produktmått (längd x bredd x höjd): 69 x 69 x 46 cm
  • Material: plast
  • Tillverkad i Frankrike.
  • Ålder: från 18 månader
Om Smoby :
Som en av de mest kända franska leksakstillverkarna vet Smoby Toys vad som gör barn glada och föräldrar nöjda - innovativa leksaker som hjälper de små att upptäcka och träna sina egna färdigheter, färgglada och fulla av idéer. Barn är födda till upptäcktsresande! De förstår och upplever världen genom att leka och pröva sig fram. Därför är det så viktigt med åldersanpassade och säkra leksaker. Smoby Toys är en expert på testade leksaker baserade på den senaste pedagogiska forskningen, från spädbarn till barn i skolåldern. Men det viktigaste är att det är så roligt att leka med Smoby -produkter!

Tillbehör

Pris
621 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Smoby Sand - och vattenlekbord
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Smoby Sand - och vattenlekbord
Smoby Sand - och vattenlekbord
786 kr