Smoby Fold-Up Trike, grå / svart
Pris
1842 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286726

EAN: 3032167413000

Smoby Fold-Up Trike, grå / svart
Texten har översatts automatiskt.
Robin Fold-Up Trike av Smoby är en chic, växande trehjuling med en sensationellt enkel vikmekanism. Den sportiga speedsteren kan fällas upp med en knapptryckning och kan enkelt förvaras och transporteras.

För avkomman från ca. Nio månader erbjuder Robin Trike alla barnvagnens bekvämligheter: tack vare trepunkts säkerhetsbältet och säkerhetsringen sitter barnet mycket bekvämt och perfekt skyddat i det bekvämt lutande sätet i högkvalitativt textiltyg - perfekt för en liten tupplur medan du går!

Det hopfällbara taket ger tillförlitligt skydd mot solljus och UV-strålning, medan de nedfällbara fotstöden ger stöd och säkerställer en bekväm sittplats. Den innovativa styrfunktionen gör det möjligt för föräldrar att styra trehjulingen till höger och vänster med framhjulet. Den omfattande trehjulingsutrustningen avrundas av parkeringsbromsen, växelbart pedalfrirhjul, styrbegränsning, en stor löstagbar väska och viskande tyst EVA-hjul för tyst rörelse.

Beroende på småbarns utvecklingsstadium kan den omfattande säkerhetsutrustningen tas bort steg för steg. 3 år och äldre kan barnet kliva in i Pedal e helt oberoende.

produktinformation:
  • Produktdimensioner (LxBxH): 65 x 47 x 101 cm
  • Innovativ styrfunktion gör det möjligt för föräldrar att styra trehjulingen höger och vänster med framhjulet
  • Parkeringsbroms
  • Vridbart pedalfrihjul
  • Styrbegränsning
  • En stor löstagbar väska
  • Viskstyst EVA-hjul
  • Ålder: från 9 månader - 4 år


Om Smoby:
Som en av de mest kända franska leksakstillverkarna vet Smoby Toys vad som gör barn glada och föräldrar lyckliga - innovativa leksaker som hjälper små att upptäcka och träna sina egna förmågor, ljusa och fulla av idéer. Eftersom barn är födda upptäckare! De förstår och upplever världen genom att spela och pröva saker. Det är därför åldersanpassade, säkra leksaker är så viktiga. Smoby Toys är en expert för testade leksaker baserat på den senaste pedagogiska forskningen, från barn till skolålder. Men det viktigaste är: Att spela med Smoby-produkter är helt enkelt mycket roligt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Smoby Fold-Up Trike, grå / svart
4.5
24 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 18
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Smoby Fold-Up Trike, grå / svart
Smoby Fold-Up Trike, grå / svart
1842 kr