SMOBY Flextreme Starter Set
Pris
366 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A303992

EAN: 3032161809021

SMOBY Flextreme Starter Set
Texten har översatts automatiskt.
Smoby Flextreme är en helt ny spelvärld som sätter inga gränser för barns kreativitet!

Med hjälp av flexibla banor kan barn montera de galnaste banorna och utföra otroliga stunts och banor med de kraftfulla Flextreme-racerbilarna: inklusive sensationella stigningar, slingor, Spiral sv och galna backar!

Den coola Flextreme startpaketet är det perfekta verktyget för att komma igång i den snabba Smoby Flextreme-världen. Den består av 184 spårdelar, en kraftfull racerbil, en ersättningskropp och en start / slutspår.
De färgglada spårbitarna är lätta att sätta ihop för att bilda en 4,40 m lång racerbana och är mycket flexibla, så att de kan byggas kreativt genom barnrummet: över stolar, sängen eller skrivbordet.
Racing Car kan inte välta eller köra upp och ner tack vare sin speciella enhet, plus den har en avtagbar kropp som kan kombineras med alla andra modeller i Flextreme-serien. Bilen startar via start / stopp-omkopplare på baksidan och har upplysta främre och bakre strålkastare, så att spännande åkattraktioner i det mörka rummet också är möjliga.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 42 x 32 x 7 cm.
  • Vikt: 1 kg
  • Material: plast
  • Med ljus
  • Nödvändiga batterier: 3 x AAA-mikroceller (ingår)
  • Ålder: från 4 år
Uppmärksamhet
Passar inte barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

SMOBY Flextreme Starter Set
SMOBY Flextreme Starter Set
366 kr