Smoby Beach Bar
Pris
429 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333813

EAN: 3032163105459

Smoby Beach Bar
Texten har översatts automatiskt.
På Smoby beach bar får alla sommarsolister valuta för pengarna, för här finns inte bara en fantastisk karibisk stil utan också utsökt glass och cocktails.

Med glassmaskinen kan du göra de mest fantastiska skapelserna, betala i kassan. Vill du också ha något att dricka? En cocktail med fruktspett och isbitar? Den är klar på ett ögonblick! De omfattande tillbehören omfattar muggar, iskuber, tallrikar och bestick, fruktspett att sätta på egna, isskedar, iskoppar, isbollar, godis, våfflor, polletter och en matlåda.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 44,5 x 26,6 x 35 cm
  • Material: syntetiskt material
  • Setet innehåller 12 spelelement
  • Tillverkad i Frankrike
  • Ålder: Från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Smoby Beach Bar
Smoby Beach Bar
429 kr