slackers ® Slackline Classic Inkl. undervisningslinje

slackers ® Slackline Classic Inkl. undervisningslinje


Pris
627 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286625

EAN: 0859215007195

slackers ® Slackline Classic Inkl. undervisningslinje
Texten har översatts automatiskt.
"Den nya Allround - Slackline ""Class ic"" från Slackes USA är den perfekta slackline för barn, tonåringar, familj och fritid. Linjen på 15 meter imponerar med sitt goda utförande och sömnad, män mest av allt med den praktiska Teaching Line, som ingår här ovanpå: denna andra tunnare spärrrem är spänd som en räcke i brösthöjden eller till och med över huvudet och ser det enkelt och säkert balansera och lära sig till slackline.

Huvudlinjen är 15 meter lång och 5 cm avel. Den är gjord av elastisk och halkfri slackline-band och kan ta upp till 150 kg. Den andra, tunnare linjen är 15 meter lång och 2,5 cm uppfödd. Den här skriv som ledstång. Båda linjerna är dessutom utrustade med en 1,8 meter lång sele med en robust, målad metallspärr inklusive plasthandtag. Detta skriv för enkel stängning och spänning av linjen.

Den 6-delade uppsättningen innehåller också en spärrskydd för huvudlinjen det skyddar fötterna från spärrkanterna. Jag satsen ingår också och nylonväska för praktisk förvaring av alla delar. Slacklining är den perfekta utomhusaktiviteten för unga och gamla: det stärker balans och balans. förbättrar också hållning, kroppskontroll och koncentration.

produktdetaljer:
  • Måttlinje (längd x bredd): 15 meter x 5 cm
  • Mått Lärningslinje (längd x bredd) : 15 meter x 2,5 cm
  • Material: polyester, stål, TPR
  • Förbättrar hållning och koncentrationsförmåga
  • Manuell på tyska, engelska och Franska
  • >
  • Ålder: från 5 år

Uppmärksamhet
Att använda slackline kan vara farligt och orsaka allvarliga skador även om de korrekta. Håll slackline borta från barn, risk för kvävning! Slackline bör installera på mjuka och plana ytor som gräs eller sand Undvik hårda ytor. Endast för hushållsbruk. Jag fri användning. Rekommenderad ålder: 5+. Använd endast under direkt vuxenövervakning. Maximal användarvikt 150 kg."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: slackers ® Slackline Classic Inkl. undervisningslinje
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

slackers ® Slackline Classic Inkl. undervisningslinje
slackers ® Slackline Classic Inkl. undervisningslinje
627 kr