Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

slackers ® Ninja-repstege
Tillfälligt slutsåld
Pris
427 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286628

EAN: 0859215007225

slackers ® Ninja-repstege
Texten har översatts automatiskt.
Robust repstege av hög kvalitet från Slackers USA. Repstegen är det perfekta tillskottet till Ninja Slackers Line, men också perfekt för gungram, klättring, trädhus, loftbädd eller trädklättring. Slackers repstege övervinner med sin totala längd på 3 meter och höjdskillnad på ca. 2,5 meter.

De sex runda träspolarna av hög kvalitet är obehandlade och har en bredd på 38 cm med ett avstånd på 30 cm mellan två rullar. Deras diameter är torrt 3 cm. Ungefär 1,2 cm tjockt väderbeständigt blått plastrep är stängt upp till. Detta skriv för att enkelt slinga stegen runt ninjelinjen eller en gren. Den maximala lastkapaciteten är 80 kg.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd): 2,5 x 0,38 m
  • Material: PPE, björkved
  • Maximal belastning: 80 kg
  • Ålder: från 5 år

Uppmärksamhet
Använd på egen hand risk. Endast för hemmabruk. Gratis användning. Åldersrekommendation: 5+. Använd endast under direkt vuxenövervakning. Använd endast enskilt. Maximal användarvikt 80 kg.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: slackers ® Ninja-repstege
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare