Skip Hop Zoo Fishing Game Räv
NYHET
Pris
149 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346886

EAN: 0194133487385

Skip Hop Zoo Fishing Game Räv
Texten har översatts automatiskt.
Låt oss fiska i badkaret! Det här söta rävfiskespöet med tre stora fiskar och en liten fiskekrok är ett roligt inslag under badet. Dessutom kan du höra klickande ljud när du rullar ut veven.

Produktinformation
  • Mått (längd x bredd x höjd): 5,7 x 4,4 x 30,5 cm
  • Ålder: Från 12 månader

Uppmärksamhet
Risk för strypning: långt rep. Rengör produkten innan den används första gången. Kontrollera produkten före varje användning. Torka och töm vattnet innan du förvarar den. Använd alltid denna produkt under överinseende av en vuxen. Förpackningsmaterialet är ingen leksak, låt inte barn leka med förpackningsmaterialet. Spara all relevant information för framtida referens.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Skip Hop Zoo Fishing Game Räv
Skip Hop Zoo Fishing Game Räv
149 kr