Skip Hop Sleep Aid och babykudde Panda
Pris
646 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A315660

EAN: 0194135374065

Skip Hop Sleep Aid och babykudde Panda
Texten har översatts automatiskt.
Den söta pandan är en sömnhjälp och ett babydynor i ett.

Den spelar upp sånger, naturljud och inspelade röster - även mitt i natten! Den lilla vännen har nämligen en innovativ sensor som automatiskt reagerar på barnets gråt och spelar den önskade melodin. Pandan är lätt att fästa på spjälsängen. När barnet växer upp blir den söta pandan en gosig vän.

Produktinformation
  • Mått (längd x bredd x höjd): 10,2 x 15,2 x 27,9 cm
  • Kräver 3 x AA-batterier (ingår)
  • Ålder: Från 0 månader

Uppmärksamhet
Lämna inte produkten i spjälsängen. Använd produkten med ljudmodul utanför barnsängen. Lämna aldrig barnet utan uppsikt. Övervakning av en vuxen krävs. Kassera vid första tecken på skada eller defekt. Ta bort och släng allt förpackningsmaterial före användning. Ta bort ljudmodulen innan du ger produkten till barnet att leka med.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Skip Hop Sleep Aid och babykudde Panda
Skip Hop Sleep Aid och babykudde Panda
646 kr