Simba POGO Jumper
Hållbar
Pris
188 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337483

EAN: 4006592075392

Simba POGO Jumper
Texten har översatts automatiskt.
Sport- och lekutrustning för barn - med Pogo Jumper kan flickor och pojkar tävla mot varandra. Ställ dig bara på den mjuka hoppplattformen, håll i handtaget och börja hoppa. Handtaget kan dras från 40 cm till 90 cm. Med pip - varje hopp av barnen åtföljs av en rolig pipare som gör att barnen har mycket roligt och gott humör.

För inomhus och utomhus - Pogo Jumper kan användas både inomhus i huset eller lägenheten och utomhus, t.ex. i trädgården eller på lekplatser. Hoppplattformen är extra mjuk och mycket bekväm även barfota. Främjar rörelse - med den färgglada leksaken uppmuntras barnen att röra sig och hålla sig i form. Lämplig för barn från 3 år.

Produktdetaljer:
  • Längd: 40-90 cm justerbar
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet.
Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av de små delarna.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Simba POGO Jumper
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Simba POGO Jumper
Simba POGO Jumper
188 kr