Simba ABC Learning and Discovery Cube
Pris
119 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A315691

EAN: 4006592067892

Simba ABC Learning and Discovery Cube
Texten har översatts automatiskt.
Upptäck världen genom lek med ABC!

ABC väcker nyfikenheten hos spädbarn och småbarn från 0-36 månader med åldersanpassade produkter och stöder deras utveckling under de första levnadsåren. De första inlärningsmålen uppnås på ett lekfullt sätt, former och strukturer upptäcks och samordningsmönster tränas.

Vad passar in i varandra? För barn från 12 månader och uppåt är sortering och stapling förprogrammerad. Roly-Poly hönan med ägg i den färgglada Design tränar koordinationen av öga och hand på ett lekfullt sätt. Ha kul med den staplande kycklingen från ABC!

Produktdetaljer:
  • Roly poly kyckling med ägg för stapling och häckning.
  • Nestbas för stöd
  • höjd: 11 cm
  • Ålder: från 12 månader

Tillbehör

Pris
107 kr
Pris
98 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Simba ABC Learning and Discovery Cube
Simba ABC Learning and Discovery Cube
119 kr