Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Silver Cross babystol Dream i-Size Donnington inklusive Isofix basstation
Silver Cross babystol Dream i-Size Donnington inklusive Isofix basstation
Tillfälligt slutsåld

Silver Cross babystol Dream i-Size Donnington inklusive Isofix basstationPris
3799 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A304006

Silver Cross babystol Dream i-Size Donnington inklusive Isofix basstation
Texten har översatts automatiskt.
Babybilsätet Dream i-Size från Silver Cross lyser i det aktuella testet av ADAC (nummer 11/2020) och får poäng 1,5 (BRA).

Dream babybilsätet är en riktig premiumprodukt och erbjuder bäst säkerhet och komfort för din lilla. Den är lämplig för nyfödda upp till ca. 13 kg, dvs. 9 till 12 månader. De miljövänliga bambumaterialen säkerställer mycket god andningsförmåga och reglerar din babys temperatur.

Den inre stoppningen kan tas bort när ditt barn växer, så spädbarnsbäraren har alltid den perfekta passformen. Sätet är dekorerat med broderade mönster, Silver Cross-emblemet och en liten brittisk flagga som understryker den engelska-eleganta designen. Spädbarnsbäraren uppfyller den europeiska DIN-standarden och den nya i-Size-generationen.

Produktdetaljer:
 • Från födseln upp till ca. 13 kg (40 till 85 cm)
 • Med avtagbart nyfödd insats
 • Fyrfaldigt sidoskydd
 • Nackstöd med 5 lägen
 • 5- punktsäkerhetssele
 • Uppfyller europeisk DIN-standard
 • Ny i-Size-generation
 • Installation med ISOFIX eller säkerhetsbälte
 • 5 handtagspositioner
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 69 x 46 x 58,5 cm
 • Vikt: 8,12 kg
 • Skydd avtagbart och tvättbart vid 30 ° C
Basstationen Dream i-Size
Silver Cross bilbarnstolar kan fixas enkelt i din bil av Isofix. De är utrustade med tydliga mekanismer som växlar från rött till grönt när sätet är korrekt installerat.

Dessutom finns det en QR-kod på varje säte till en app som förklarar hur respektive modell fungerar i 5 enkla steg. Det betyder att du har all information till hands, även när du är på språng.

Precis som Dream är i-Size-basen enkel att använda. Den fästs enkelt på din bilstol med ett enkelt klämma och erbjuder ett säkert och praktiskt alternativ till vanliga säkerhetsbälten. Basstationen i-Size fäster vid din bils Isofix-fäste och lovar ultimat säkerhet och enkel installation i din bil. Basstationsens korrekta passform kan kontrolleras när som helst med tre indikatorer och ger dig en känsla av fullständig säkerhet.

Produktinformation Basstation:
 • Enkel installation i din bil
 • Enkel hantering tack vare klippsystem
Leveransomfattning:
 • Babystol 0 +
 • Avtagbar huva
 • Avtagbar kudde
 • 5-punktssele
 • Isofix Basstation Dream i-Size

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Silver Cross

Silver Cross - The best start in life

Brittiska Silver Cross är ett av världens äldsta och mest internationellt kända barnvagnsmärke. De började tillverka barnvagnar redan år 1877 och har således över 140 års branscherfarenhet. Somliga beskriver Silver Cross barnvagnar som barnvagnens Rolls Royce, oavsett kan du räkna med att få högkvalitativa, funktionella och eleganta barnvagnar från Silver Cross. De har alltid arbetat nära familjer för att utveckla nya och innovativa produkter som underlättar familjelivet, då deras löfte är: The best start in life. Idag inkluderar sortimentet dessutom andra produkter för barnfamiljen, som bland annat bilbarnstolar, resesängar, skötväskor och åkpåsar.

Silver Cross högkvalitativa barnvagnar

Silver Cross är kompromisslös på kvalitet, noggrann i hantverket och alltid motiverad att skapa ny och banbrytande design. De erbjuder bland annat högkvalitativa barnvagnar, resesystem och paraplyvagnar – en vagn för alla situationer. Silver Cross Wave och Silver Cross Jet är exempelvis två olika barnvagnsmodeller som inkluderats i bäst-i-test-listor. Silver Cross Wave är deras mångsidiga och flexibla kombivagn som kan anpassas från en singelvagn till syskon-eller tvillingvagn, optimal för den växande familjen. Silver Cross Jet är en liten, lätt och manövrerbar paraplyvagn som inte enbart är idealisk för vardagliga promenader utan framförallt långa resor. Vagnen kan nämligen vikas ihop till storleken av en kabinväska och är godkänd som handbagage av flera större flygbolag. Dessutom erbjuder Silver Cross mängder av barnvagnstillbehör som exempelvis skötväskor, åkpåsar och ståbrädor.

Silver Cross säkra bilbarnstolar

Silver Cross produkter är betrodda av miljontals föräldrar och älskade av familjer över hela världen. I deras bilbarnstolssortiment finner du bland annat bilbarnstolen Silver Cross Motion all-size 360° som omnämnts till den bästa baby- och bilbarnstolen i ADACs test hösten 2022. Den kan användas av barn från födseln upp till cirka 12 år och kan roteras i hela 360 grader. Silver Cross babyskydd Dream med Dream i-Size basen är också populära. De har uppnått betyget 1,5 i ADAC-säkerhetstest, det högsta betyg som någonsin tilldelats av ADAC.

Utforska premiumsortimentet från Silver Cross idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Silver Cross babystol Dream i-Size Donnington inklusive Isofix basstation
4.5
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare