sigikid ® Trä koppling körsbär Green Samling
NYHET Hållbar

sigikid ® Trä koppling körsbär Green Samling


Pris
340 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A395037

EAN: 4001190397235

sigikid ® Trä koppling körsbär Green Samling
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Ålder: från 3 månader
 • Den ca 28 cm stora textilleksaken i form av körsbär med knutet bokträ som ring är en mångsidig babyleksak för din lilla älsklings första vakna faser.
 • Greppleksaken ger små barnhänder goda möjligheter att greppa.
 • Den ovanliga frukten kan utforskas av barnet med alla sinnen och hjälper till att utveckla barnets motoriska färdigheter.
 • Färgkombinationen rött, grönt och grädde tilltalar både barn och föräldrar.
 • Skallra, pip och knäckande folie ger en extra portion lekglädje.
 • Ljudet uppmuntrar barnet att utforska leksaken mer intensivt och är en bra belöning för framgångsrika försök att ta tag i leksaken.
 • Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester under produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG.
Mått och vikt:
 • Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 28 x 19 x 3 cm.
 • Vikt: 0,11 kg
Material och skötsel:
 • Blandningen av olika tyger ger visuell variation, och den naturliga, mjuka bokträsringen ger taktil variation.
 • Alla material är av hög kvalitet och tål frekvent tvätt vid 30° i tvättmaskinens ullcykel.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Trä koppling körsbär Green Samling
sigikid ® Trä koppling körsbär Green Samling
340 kr