sigikid ® tärningssats PlayQ Imagine
Pris
289 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A328655

EAN: 4001190427826

sigikid ® tärningssats PlayQ Imagine
Texten har översatts automatiskt.
Aktiva leksaker - PlayQ - lärande genom lek från 3 månaders ålder. Den färgglada kuben i mjukt mikroplast- och polyestermaterial är en spännande aktiv leksak för pojkar och flickor från 3 till 36 månader som vill upptäcka, stapla och leka kreativt.

De olika tygerna och de barnvänliga applikationerna - får, kanin, morot och äpple - är utmärkt utformade och erbjuder både en visuell och taktil upplevelse för de små.
Var och en av de fyra kuberna gömmer också en akustisk överraskning. Skrik, skrammel, klocka och knäppande folie tränar barnets hörsel och belönar de första greppförsöken. Spegeln, som fästs med kardborreband, är också mycket rolig. Här kan din lilla älskling upptäcka sig själv. De små byggmästarna kan stapla de mjuka byggklossarna och sedan slå omkull konstruktionen med mycket roligt. Och om barnen kastar tärningarna runt i rummet av ren lekglädje kan inget hända tack vare den mjuka fyllningen.

Kuben från sigikid PlayQ-serien främjar på ett lekfullt sätt barns kreativa sinnen, finmotorik och fingerfärdighet.
Alla material är av hög kvalitet och tål att tvättas ofta vid 30 °C i tvättmaskinen.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material, genomtänkta Design och säkerhet. Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för barnvänliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 6 x 6 x 6 x 6 cm.
  • Med pip, skrammel, klocka, knäckande folie och spegel
  • material: 100 % polyester
  • Skötsel: Tvättas vid 30 °C
  • Ålder: Från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® tärningssats PlayQ Imagine
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® tärningssats PlayQ Imagine
sigikid ® tärningssats PlayQ Imagine
289 kr