10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® gripande kaninblå, grön
  • sigikid ® ta får Grön
  • sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
  • sigikid ® Griffin Lion Green
  • +9

Pris
253 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292231

EAN: 4001190393275

sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, producerade rättvist och ansvarsfullt, naturliga material från kontrollerad organisk odling och en estetiskt sofistikerad design är grunden som sigikid lägger stort värde på när man skapar serien ""Green"".

Alla tyger som används i denna serie är 100 % ekologiskt - yttertygerna är från kontrollerad organisk odling (kbA), jungfru fårull används som fyllnadsmaterial. Färgerna och finishen som används i denna kollektion är också vattenbaserade och kemiskt säkra. Artiklarna i serien är perfekta som en gåva för födelse eller dop. Den söta kaninen med sina broderade ögon och vänliga leende är gjord av ett mjukt stickat tyg i ekologisk bomull och fyllt med 100% jungfru fårull. Det ca 16 cm höga greppet är perfekt för små babyhänder och är därför den perfekta leksaken för barnets första vakna faser. Den ljusblå och vita randiga kaninen med de långa öronen är redo att utforskas med alla sinnen. En speciell rolig funktion är den inbyggda rasseln - en underbar belöning för lyckade greppförsök. Alla material är av högkvalitativt utförande och tål ofta tvätt i tvättmaskinens ullcykel. Den blå trasan sitter ordentligt fast så att det inte går att svälja. Babyleksaken rekommenderas för grepp och skramling från 3 månaders ålder.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut utför ständigt test inom produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjen världen mer gosig och färgstark från början.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 16 x 8 x 5 cm
  • Material utanför: 100% ekologisk bomull
  • Material inuti: 100% fårull
  • Skötsel: Ulltvättcykel
  • Ålder: från 3 månader
"

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
4.5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
253 kr