sigikid ® Snuttefilt Forest Fox

Pris
365 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292173

EAN: 4001190392346

sigikid ® Snuttefilt Forest Fox
Texten har översatts automatiskt.
FOREST FOX - den smarta och godmodiga lilla vixen kan inte skada en fluga. Gåsen är hans bästa vän och den gosiga och mjuka räven är också mycket populär bland mänskliga barn.

Från nappband och musiklådor till handdockor, denna presentserie innehåller alla artiklar för bebisar och småbarns behov . Den gosiga mjuka dummyduken av grönvit jacquard och rödbrun mikroplush är en första vän och oumbärlig följeslagare, oavsett om det är på väg i barnvagnen eller hemma i barnrummet - ofta bortom barnåldern! Öronen och knutna tassar gjorda av okergul sladd ger underbara greppmöjligheter och l aden för att suga, krama och kela. Nackchiefen är ordentligt fixerad så att svälja inte är möjlig. Rävhuvudet är mjukt fodrat med hygienisk polyester bomullsull. De mörka ögonen och munstycket är broderade. Kuddduken, som är cirka 23 cm hög, är idealisk som en ständig följeslagare och första leksak och är redan lämplig för nyfödda. Därför är det en idealisk gåva för födelse eller dop. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut genomför ständigt tester i produktutveckling och produktion i enlighet med Toy direktiv 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer koslig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 23 x 18 x 12 cm
  • material utanför: 62% polyester, 37% bomull, 1% elastan
  • material inuti: 100% polyester
  • Rengöring: Normal tvättcykel vid 30 ° C
  • Ålder: från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Snuttefilt Forest Fox
5
252 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 221
 
4 Stjärnor
| 26
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Snuttefilt Forest Fox
sigikid ® Snuttefilt Forest Fox
365 kr