sigikid ® Snusduk lejon Green
Hållbar
Variant:
  • SIGIKID Organic Collection - Snuttedocka Hund
  • SIGIKID Organic Collection - Snuttefilt Hare
  • SIGIKID Organic Collection - Snuttedocka
  • sigikid ® Schnuffeltuch får, Green
  • +5

Pris
386 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330585

EAN: 4001190395286

sigikid ® Snusduk lejon Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när man skapar GREEN -serien.

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA), ull från får används som fyllnadsmaterial.
De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga. Artiklarna i den här serien är idealiska som gåvor vid födslar eller dop.

Det vackra och gosiga lejonet i mjuk gosedjur är barnets första vän, gosedjur och babyleksak på samma gång. Kuddduken är tillverkad av en unik blandning av material: Nicky, teddy plysch och jersey. Färgkombinationen guldgult, turkost, Orange , lera tilltalar både barn och föräldrar. Det söta lilla huvudet har en mane och är mjukt fyllt med ullpellets, liksom de små armarna.
Lejonet har ett kärleksfullt broderat och vänligt leende ansikte. De knutna benen, de långa armarna och svansen l aden inbjuder barnet att suga och kan redan greppas av små barnhänder.

Den här speciella gosedynsduken kan utforskas av barnet med alla sinnen och blir snabbt en oumbärlig följeslagare och tröst för barnet - även efter barndomen.

Alla material är av hög kvalitet och tål att tvättas ofta i tvättmaskinens ullcykel. Tygsjalen är ordentligt fastsatt så att den inte kan sväljas. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkta Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 32 x 15 x 8 cm
  • Material på utsidan: 100 % ekologisk bomull
  • Material på insidan: 100 % ull
  • Skötsel: kan tvättas vid 30 °C i ulltvätt.
  • Ålder: från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
266 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Snusduk lejon Green
5
115 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 105
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Snusduk lejon Green
sigikid ® Snusduk lejon Green
386 kr