sigikid ® sigikid ® docka med rosa klänning Green
Hållbar

sigikid ® sigikid ® docka med rosa klänning Green


Pris
480 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330693

EAN: 4001190395507

sigikid ® sigikid ® docka med rosa klänning Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när den skapar serien GREEN .

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA), ull från får används som fyllnadsmaterial.
De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga. Artiklarna i serien är idealiska som gåvor vid födslar eller dop.

Mys, lek och lärande: sigikid softdolls är mjuka och gosiga och uppmuntrar barnets fantasi, motorik och fingerfärdighet på ett lekfullt sätt. Den förtjusande trasdockan med rosa klänning och ett glatt leende tar små flickors hjärtan med storm och är redo för allt roligt.
Med sin storlek på 29 cm och den mjuka ullfyllningen är den mjuka dockan idealisk som gos- och lekdocka för bebisar och barn mellan 6 månader och 3 år.

Det vänliga ansiktet är kärleksfullt broderat. Hennes hår är tillverkat av brun vävd plysch med förslagna flätor. Klänningen är lätt att ta på och av för de små.
Alla material är av hög kvalitet och tål frekvent tvätt vid 30° i ulltvättcykeln.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 29 x 9 x 6 cm
  • Material på utsidan: 100 % ekologisk bomull
  • Material på insidan: 100 % ull
  • Skötsel: Kan tvättas vid 30 °C i ulltvätt.
  • Ålder: från 6 månader

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® sigikid ® docka med rosa klänning Green
sigikid ® sigikid ® docka med rosa klänning Green
480 kr