Idag: 10% App-rabattkod ❕
Idag: 10% App-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
APP4RA3032
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
sigikid ® Play horn Forest Green Collection
NYHET Hållbar

sigikid ® Play horn Forest Green Collection


Pris
864 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A397489

EAN: 4001190397112

sigikid ® Play horn Forest Green Collection
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Ålder: från 3 månader
 • Detaljerna i den aktiva leksaken för att se, greppa, känna och höra uppmuntrar barnet som ligger på mage att lyfta huvudet och upptäcka de spännande delarna - samtidigt ligger barnet mjukt och säkert på den halvcirkelformade dynan, som är fylld till 100 % med jungfrulig fårull.
 • Ringen av knutet bokträ ger en haptisk variation - den är obehandlad, slät och ligger bra i handen.
 • Den söta igelkotten med gnissel, ekollonet med skrammel och bladen med integrerad krackelerad folie l aden bjuder in dig att röra vid dem.
 • Dessa akustiska stimuli ger barnet glädje och är en bra belöning för framgångsrika försök att greppa.
 • Lekhornet främjar barnets sensoriska, motoriska och kognitiva färdigheter.
 • sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Design
 • Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester under produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG.
Mått och vikt:
 • Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 33 x 37 x 10 cm.
 • Vikt: 0,35 kg
Material och skötsel:
 • Kudden övertygar både stora och små med sina trevliga färger, sin barnvänliga Design och den högkvalitativa materialmixen: den ena sidan är tillverkad av beige jacquard med ett hjulmönster, den andra av fluffigt vävt plysch i kopparbrunt - alla yttermaterial är tillverkade av 100 % ekologisk bomull.
 • Som vanligt är alla tyger av hög kvalitet och kan tvättas vid 30 °C i tvättmaskinens ullprogram.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Play horn Forest Green Collection
sigikid ® Play horn Forest Green Collection
864 kr