sigikid ® Patchwork Får Green
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® Patchwork Får Green
  • sigikid ® Patchwork Lion Green
  • sigikid ® Patchwork Enhörning Green
  • sigikid ® Patchwork Räv Green

Pris
601 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330704

EAN: 4001190395538

sigikid ® Patchwork Får Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när de skapar GREEN -serien.

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA) och fårull används som fyllnadsmaterial.
De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga.

De mysiga leksakerna Patchwork i kollektionen Green övertygar både unga och gamla med sin högkvalitativa materialblandning, de trevliga färgerna och framför allt med sin barnvänliga Design . Det lilla fåret Patchwork är tillverkat av vit vävd plysch med rosa, beige och guldgula inslag och är underbart gosigt.
Med en storlek på ca 27 cm och den mjuka ullfyllningen rekommenderas det lilla fåret för spädbarn från födseln. Det är därför en idealisk gåva vid födelse eller dop. De långa armarna och benen ger det lilla djuret en typisk sigikid bobble touch . Små barnhänder kan ta tag i den gosiga leksaken med armar, ben och öron och sedan utforska den med alla sina sinnen. När barnet blir äldre blir gosedjuret en lojal följeslagare och lekkamrat för barnet.

Det glada lilla fåret är redo för många underbara äventyr med sin lilla mänskliga vän och har inget emot att bli smutsigt. Den kan enkelt tvättas vid 30 °C i tvättmaskinens ullcykel. Det gosiga djurets ögon och nos är kärleksfullt broderade.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mysigare och mer färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 27 x 11 x 20 cm.
  • Material på utsidan: 100 % ekologisk bomull
  • Material på insidan: 100 % ull
  • Rengöring: Tvättbar vid 30 °C
  • Ålder: från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Patchwork Får Green
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Patchwork Får Green
sigikid ® Patchwork Får Green
601 kr