sigikid ® musikalsk klocka får Green
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® musikalsk klocka får Green
  • sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
  • sigikid ® Frog speldosa Green
  • sigikid ® Musikalisk fladdermus Green
  • sigikid ® Crocodile Speldosa Green

Pris
464 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A291764

EAN: 4001190392322

sigikid ® musikalsk klocka får Green
Texten har översatts automatiskt.
"Hållbara produkter, rättvisa och ansvarsfullt producerade, naturliga material från kontrollerad organisk odling och en estetiskt sofistikerad design är den grunder som sigikid skapandet av serien ""Grön"" bygger på.

Alla tyger som används i denna serie är 100% organisk - de yttre tygerna kommer från kontrollerad organisk odling (kbA). Jungfru fårull som som fyllmaterial. Färgerna och ytorna som används i denna kollektion är också vattenbaserade och kemiskt säkra. Artiklarna i serien är idealiska som present till födelse eller dop. Det söta lilla lammet är tillverkat av mjukt vävt plysch och en väldigt vacker antik rosa struktur. Svett - all ekologisk bomull - huvudet är fyllt med 100% oskuld får. Den söta cirka 22 cm höga lådan med lugnande melodi är den perfekta följeslagaren för spädbarn och småbarn. Den mekaniska spelmekanismen kan starta genom att helt enkelt dra i bokträringen. Lammet är också mycket lämpligt för lek och kudd: Många greppmöjligheter som långa armar och öron hjälper de små att utveckla sina motoriska färdigheter. Musikrutan kommer med en av fem slumpmässigt utvalda sömnmelodier. För frågor om speciella melodivärningar, kontakta tillverkaren. Halsduken är ordentligt fixerad så att den inte kan sväljas. Ögon och mun är kärleksfullt broderade. De gosiga mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål även ofta tvätt i ulltvättmaskinen.

Leksaken tas ut för tvätt - bara öppna säkerheter dragkedjan med ett pärla (se instruktioner). Musiklådan är lämplig för barn från början och placeras ofta på mammas mage före födseln. Sov BH, lilla älskling! sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut göra ständigt tester inom produktutveckling och produktion i nya med Toy direktiv 2009/48 / EG. Varumärket sigikid står för kosliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer koslig och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 22 x 14 x 9 cm
  • Material inuti: 100 % fårull
  • Material utanför: 100% ekologisk bomull
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Musikalisk mekanism kanske inte kommer i händerna på spädbarn och små barn och måste läggas tillbaka i musiklådan efter tvätt!"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® musikalsk klocka får Green
4.5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® musikalsk klocka får Green
sigikid ® musikalsk klocka får Green
464 kr