sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® musikalsk klocka får Green
  • sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
  • sigikid ® Musikalisk klocka Uggla Green
  • sigikid ® musikalisk klocka val Green
  • +4

Pris
502 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330586

EAN: 4001190395293

sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när man skapar GREEN -serien.
Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA), ull från får används som fyllnadsmaterial. De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga.

Artiklarna i serien är perfekta som gåva till födelse eller dop. Den söta 20 cm höga lejonspeldosan med lugnande melodi är den perfekta följeslagaren för spädbarn och småbarn. Den mekaniska spelmekanismen kan startas genom att dra i bokträsringen.
Det mjuka lejonet som är fyllt med ullbollar är också lämpligt för lek och gos. Många greppmöjligheter som armar och ben hjälper de små att utveckla sina motoriska färdigheter. De olika mjuka yttertygerna i guldgult, turkost och beige-brun - alla tillverkade av ekologisk bomull - gör speldosan så vackert gosig och ger en behaglig och intressant känsla.

Djurets ansikte är kärleksfullt broderat. Halsduken är ordentligt fastsatt så att det inte är möjligt att svälja den. Med hjälp av en ögla kan leksaken också fästas ovanför vaggan eller spjälsängen (t.ex. med hjälp av en mobilhållare från sigikid ).

Speldosan levereras med en av fem slumpmässigt valda sömnmelodier. För frågor om särskilda melodiväxter, kontakta tillverkaren.
De gosiga mjuka tygerna är av hög kvalitet och tål att tvättas ofta vid 30° i tvättmaskinens ullcykel. Du kan ta ut leksaken för att tvätta den - öppna bara säkerhetsblixtlåset med en pappersklämma (se instruktionerna). Speldosan är lämplig för barnet redan från början och placeras ofta på mammas mage redan före födseln.
Sov gott, lilla älskling!

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mysigare och mer färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 20 x 11 x 8 cm
  • Material på insidan: 100 % ull
  • Material på utsidan: 100 ekologisk bomull
  • Skötsel: kan tvättas vid 30 °C, ta bort leksaken i förväg.
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Speldosan får inte hamna i händerna på spädbarn och småbarn och måste sättas tillbaka i speldosan efter tvätt!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
4.5
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
sigikid ® musikalisk klocka Bunny DubbiDuu
502 kr