Idag: 10% mors dag rabattkod ♡
Idag: 10% mors dag rabattkod ♡
Kopiera rabattkoden:
MAMMA9781
00
tim
00
min
00
sek
Säkra din rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

sigikid ® mobilflygplan
Tillfälligt slutsåld

Pris
437 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292316

EAN: 4001190425358

sigikid ® mobilflygplan
Texten har översatts automatiskt.
sigikid-mobiler är särskilt detaljerade och erbjuder första underhållning för din bebis i vaggan, i spjälsängen eller vid skötbordet.

De fyra planen och molnet i mitten är vardera fästa på en sladd . Flygplanen är också täckta med färgglatt sigikid-tyg på undersidan så att det är ett nöje för barnet som ligger under att se de färgglada elementen gunga fram och tillbaka. De nyfikna barnens vaksamma ögon följer allt som rör sig. Först känner de bara igen konturer, för under de första månaderna är barnet fortfarande kortsynt. Senare lär din lilla älskling att skilja objekt efter färg och form. Han börjar sedan sträcka ut sig och titta noga på vad som rör sig ovanför vaggan. Alla sigikid-mobiler kan enkelt fästas i en separat tillgänglig mobilhållare (artikelnr 49002, 75090 eller 40940) med en ögla eller krok. Finns också separat en musiklåda (artikel nr 41286) som vänder mobilen medan du spelar Brahms vaggvisa.

Mobiler är en användbar leksak under det första leveåret, eftersom de främjar utvecklingen av din favorit. och skärpa sinnena. Babyleksaken är lämplig från födseln. sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design.
Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla. I över 50 år har varumärket följt sigikid en tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygg och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd): 32 x 30 x 4 cm
  • material inuti: 100% polyester
  • Skötsel: Handtvätt
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Mobiler är inte leksaker! Mobiler används endast för optisk stimulering. På grund av risken för kvävning från små delar som kan sväljas måste Mobile alltid fästas utom räckhåll för barnet.
Mobiler ska alltid placeras utom räckhåll för spädbarn och små barn. Så snart ditt barn har förmågan att stå upp på händer och knän, bör du ta bort mobilen, eftersom det då finns en risk att ditt barn trasslar ihop.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® mobilflygplan
5
60 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 52
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare