sigikid ® Mobila fåglar
Variant:
  • SIGIKID Baby basics Mjuk mobil - fjärilar
  • sigikid ® Mobila fåglar
  • sigikid ® Mobila små får

Pris
367 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A327581

EAN: 4001190427871

sigikid ® Mobila fåglar
Texten har översatts automatiskt.
sigikid mobiler är särskilt detaljerade och ger barnet den första underhållningen i vaggan, i sängen eller vid skötbordet. Fåglarna, molnet i mitten och den ljusgula solen gungar fram och tillbaka.

De fyra färgglada små fåglarna är var och en för sig fästa vid ett snöre och lutar något nedåt så att barnet som ligger under dem kan se dem tydligt. Det nyfikna barnets vakna ögon tittar noga och följer allt som rör sig. I början kan de bara se konturer, eftersom barnet fortfarande är närsynt under de första månaderna. Senare kommer din lilla skatt att lära sig att skilja på föremål i färg och form.

Alla sigikid mobiler kan enkelt fästas på en separat tillgänglig mobilhållare med hjälp av en ögla eller krok. En speldosa som vrider mobilen och spelar Brahms vaggvisa finns också separat. Mobiler ska alltid placeras utom räckhåll för spädbarn och småbarn. Så snart ditt barn kan resa sig upp på händer och knän bör du ta bort mobilen, eftersom det då finns en risk att ditt barn trasslar in sig.

Mobiler är en användbar babyleksak under det första levnadsåret, eftersom de främjar utvecklingen av din favorit och skärper sinnena. Mobilen är lämplig från födseln och kan tvättas för hand vid behov.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 30 x 32 x 4 cm.
  • Material: 100 % polyester
  • Rengöring: Handtvätt
  • Ålder: Från 0 månader
Uppmärksamhet
Mobiler är inga leksaker! Den är endast avsedd för visuell stimulering och måste alltid vara säkrad utom räckhåll för barnet på grund av risk för kvävning av smådelar som kan sväljas.
För att förhindra skador på grund av att barnet kan fastna, ska du ta bort leksaken när barnet börjar försöka krypa på alla fyra.
Får inte blekas, torkas, strykas eller kemtvättas.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
459 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Mobila fåglar
5
63 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 55
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Mobila fåglar
sigikid ® Mobila fåglar
367 kr