sigikid ® Mini Dog Cuddly Prylar

Pris
111 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A327796

EAN: 4001190425907

sigikid ® Mini Dog Cuddly Prylar
Texten har översatts automatiskt.
"Kram på språng" - Kram på språng för unga och gamla, alltid och överallt, är möjligt med de sex nya minifigurerna från Cuddly Gadgets-serien, eftersom de små djurkompisarna passar i en hand- eller jackficka och kan tas med överallt på nolltid.

Det extra mjuka mikrofibermaterialet och fyllningen av hygienisk polyestervadd och granulat ger en speciell känsla.
Den beigefärgade hunden är 14 cm lång och passar perfekt som present till ett barns födelsedag eller som en liten present. De svarta ögonen är broderade.

Alla material är av hög kvalitet och gosedjuret tål att tvättas ofta i tvättmaskinen vid 30 °C.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 14 x 6 x 5 cm
  • Material: 100 % polyester
  • Skötsel: Tvättas vid 30 °C
  • Ålder: Från 12 månader

Tillbehör

Pris
146 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Mini Dog Cuddly Prylar
sigikid ® Mini Dog Cuddly Prylar
111 kr