sigikid ® Melaminplatta Forest Fox

Pris
96 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A291845

EAN: 4001190251018

sigikid ® Melaminplatta Forest Fox
Texten har översatts automatiskt.
Den smarta och godmodig lilla räven kan inte skada en fluga. Gåsen är hans bästa vän och den är också mycket populär bland mänskliga ladan som den är så gosig och mjuk. Från dummy band till musiklådor och nackkuddar, du hittar alla artiklar för behov hos spädbarn och småbarn i denna presentera.

Melaminplattan med den glada räven och den färska gröna designen är lämplig för småbarn och barn från 6 månader. Med den glada lilla räven i ögat är det enda roligare att äta - nya ögat redan äter med de minsta! Gummiringen längst ned på plattan gör att diskarna är halka och därmed säkerställer ett bra grepp på bordet. Den avfasade kanten hjälper till att förhindra att för mycket glider från plattan under den första oberoende måltiden - gör din lilla och den första försäkringen att äta låsar lek. Barnservietten är tillverkad av 100% melamin och har testat i användningen av den tyska lagen om livsmedel och råvaror (LFGB). Det är diskmaskin säkert, men observera att det inte är lämpligt för mikrovågsugn. Melamin är i allmänhet robust, men inte bromsäker.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut gör kontinuerligt tester i produktutveckling och produktion i sådana med föreskrivna standarder. Varumärket sigikid står för produkter som passagerlada som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer kuddig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (diameter): 18 cm
  • Material utanför: 100% melamin
  • Material inuti: Silikonring i botten
  • Melamin är i allmänhet robust, men inte sönder
  • Inte lämplig för mikrovågsugn
  • Diskmaskin säker
  • Ålder: från 24 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Melaminplatta Forest Fox
5
189 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 162
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Melaminplatta Forest Fox
sigikid ® Melaminplatta Forest Fox
96 kr