10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
sigikid ® Heat Pad Lion Green
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® Tractor värmekudde Green
  • sigikid ® Bilvärmekudde Green
  • sigikid ® Heat Pad Lion Green
  • sigikid ® värmekudde igelkott Green
  • sigikid ® Heat Pad Fox Green

Pris
495 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330696

EAN: 4001190395514

sigikid ® Heat Pad Lion Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när man skapar GREEN -serien.

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA) och ull från får används som fyllnadsmaterial. De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga.

Det ca 25 cm höga lejonet i guldgult, beige-brun, turkost och Orange är inte bara den perfekta leksaken för barnets första vakna faser, utan fungerar också som en värmare tack vare kudden med körsbärsgropar inuti. De mjuka teddy-, nicky- och jerseytygerna samt körsbärsväskan, som ingår i leveransen, ger en speciell känsla. Fyllningen producerar ljud när den rör sig, vilket fascinerar barnet och uppmuntrar det att sträcka sig efter djuret om och om igen.

Körsbärsstenarna sys fast och säkert i en bomullspåse. Den kan tas ut genom en öppning på baksidan och värmas antingen på värmaren eller kortvarigt i ugnen vid 50 °C (följ anvisningarna). Detta gör det uppstoppade djuret till en mysig varm kudde för spädbarn och barn mellan 0 och 4 år.
Överdraget är lätt att tvätta vid 30 °C i ulltvättcykeln. Kudden för körsbärsgropen kan avlägsnas i förväg.

Alla material testas av ett ackrediterat testinstitut i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och får både föräldrar och barn att må bra.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mysigare och mer färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 25 x 12 x 9 cm
  • Material på utsidan: 100 % ekologisk bomull
  • Material på insidan: 100 % ull, körsbärsstenar.
  • Rengöring: Täcket kan tvättas vid 30°C i ulltvättcykeln, ta bort värmekudden med körsbärsstenar före tvätt.
  • Ålder: från 0 månader

Uppmärksamhet
Observera! Anmärkningar för organiska fyllnadsmaterial: Organiska fyllnadsmaterial (t.ex. körsbärskärnor, spannmålsfyllning, spält, hirs) absorberar värme och kyla mycket väl och avger dem igen i doser. För skön värme:
- Ta bort kudden från gosedjuret för att värma upp det. Värm inte upp gosedjuret!
- Ugn (max. 50 °C, max. 1 minut).
- Värmeelement (några minuter) - Inte lämplig för mikrovågsugn! Överskrid inte temperaturer och tider (brandrisk!).
- Tvätta inte kudden, håll den alltid torr och lufta den regelbundet.
- Allergiska reaktioner kan förekomma i riskgrupper som immunsupprimerade personer eller allergiker.
- Det är viktigt att följa och hålla de bifogade skötsel- och användningsanvisningarna.
- Permanent användning av kuddarna bör undvikas. Kuddarna ska regelbundet luftas ut och förvaras på ett torrt ställe.
- Man bör undvika att fukt tränger in under lång tid, vilket kan inträffa hos sängliggande personer på grund av svettning.
- Om möjligt bör bioaerosoler inte släppas ut genom att man fluffar kuddar eller liknande i slutna rum eller i närvaro av potentiella riskgrupper.
- Användning av kuddar med organisk fyllning bör undvikas om det uppstår lukt som vanligtvis är förknippad med mögel (mossigt, mögligt), om det bildas fuktiga fläckar på kuddarna och om det uppstår allergier eller luftvägssjukdomar med oförklarliga orsaker.

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Heat Pad Lion Green
sigikid ® Heat Pad Lion Green
495 kr