10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
sigikid ® Griffin Snail Green
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® gripande kaninblå, grön
  • sigikid ® ta får Grön
  • sigikid ® stickad-gripper kanin Grön
  • sigikid ® Griffin Lion Green
  • +9

Pris
216 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330616

EAN: 4001190395378

sigikid ® Griffin Snail Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när man skapar GREEN -serien.

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA) och fårull används som fyllnadsmaterial.
De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga.

Den ca 13 cm stora greppleksaken i form av en snigel är idealisk för små barnhänder och är därför den perfekta leksaken för din lilla älsklings första vakna faser. Skallret är medvetet dimensionerat så att även små barnhänder kan greppa och hålla leksaken mycket bra. Den söta snigeln är redo att utforskas med alla sinnen och hjälper till att utveckla barnets motoriska färdigheter. Blandningen av olika färger och tyger: guldgul nicky, turkos jersey och vit teddy ger visuell och taktil variation.

Den inbyggda skallran är särskilt rolig - en akustisk stimulans och en bra belöning för framgångsrika försök att greppa. Med hjälp av en ögla kan leksaken också fästas ovanför vaggan (t.ex. med hjälp av en mobilhållare från sigikid ). Djurets vänliga ansikte är kärleksfullt broderat och den är mjukt fylld med ullbollar.

Alla material är av hög kvalitet och tål frekvent tvätt vid 30° i tvättmaskinens ullcykel.
sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 13 x 8 x 4 cm
  • Material på utsidan: 100 ekologisk bomull
  • Material på insidan: 100 % ull
  • Skötsel: Kan tvättas vid 30 °C i ulltvätt.
  • Ålder: från 3 månader

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Griffin Snail Green
4.5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Griffin Snail Green
sigikid ® Griffin Snail Green
216 kr