sigikid ® Camera Play and Cool
Pris
182 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A328657

EAN: 4001190426782

sigikid ® Camera Play and Cool
Texten har översatts automatiskt.
Lystring, små teknikfantaster!

Play & Cool-serien erbjuder ovanliga babyleksaker för pojkar och flickor - långt ifrån de vanliga rosa och ljusblåa leksakerna. Teman som fordon, musikinstrument, verktyg och elektronik är stilfullt förverkligade.

Kameran i mikroplysch är inte bara mjuk och gosig, utan också en spännande aktiv leksak för pojkar och flickor från 3 till 12 månader tack vare olika funktioner. Med den här ovanliga leksaken kan barnet utforska, röra vid och upptäcka allt som det vill. De olika färgglada tygerna och materialen är utmärkt tillverkade och ger en haptisk upplevelse för de små. Skallret och pipet tränar ditt barns hörsel och belönar framgångsrika försök att greppa. Spegeln på baksidan av kameran är särskilt rolig. På så sätt kan barnet upptäcka sig själv.
Tandringen kan fungera som ett handtag för fotokameran och ge lindring när de första tänderna slår igenom. De olika funktionerna uppmuntrar barnet att leka aktivt och utveckla sina motoriska färdigheter.

Alla material är av hög kvalitet och tål att tvättas ofta vid 30 °C i tvättmaskinen.
<br< sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material, genomtänkta Design och säkerhet. Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för barnvänliga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en bra känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 12 x 8 x 8 x 8 cm.
  • Med gnällspik, skrammel, spegel och bitring
  • material: 100 % polyester
  • Skötsel: Kan tvättas vid 30 °C, ta bort spegeln innan du tvättar.
  • Ålder: Från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Camera Play and Cool
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Camera Play and Cool
sigikid ® Camera Play and Cool
182 kr