sigikid ® Butterfly Gripper med Rattle Red Stars
Pris
147 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A327785

EAN: 4001190426027

sigikid ® Butterfly Gripper med Rattle Red Stars
Texten har översatts automatiskt.
En greppleksak är en av de första leksakerna som barnet håller i händerna.
Allt viktigare tiger är mjuka, halkfria material, enkel haptik och akustisk stimulans. sigikid RED STARS kombinerar alla dessa egenskaper och det är därför de är så populära.

Den färgglada greppleksaken med en storlek på ca 13 cm är den perfekta leksaken för barnets första vakna faser och hjälper till att utveckla barnets motoriska färdigheter.
Med sin långsträckta pinneform kan även små barnhänder greppa och hålla leksaken mycket bra. Den söta fjärilen är alltså redo att utforskas med alla sinnen. Den inbyggda skallran är särskilt rolig - en bra belöning för framgångsrika försök att ta tag i barnet. Den sprakande folien i vingarna och spegeln som fästs på djurets huvud med kardborreband ger också ditt barn mycket glädje.
Fjärilens vänliga ansikte är kärleksfullt broderat.

Alla material är av hög kvalitet och tål att tvättas ofta vid 30° i tvättmaskinen. Greppleksaken rekommenderas från och med den tredje levnadsmånaden.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 13 x 6 x 3 cm.
  • Med skrammel, sprakande folie och spegel
  • Material: 100 % polyester
  • Skötsel: Tvättas vid 30 °C
  • Ålder: Från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Butterfly Gripper med Rattle Red Stars
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Butterfly Gripper med Rattle Red Stars
sigikid ® Butterfly Gripper med Rattle Red Stars
147 kr