sigikid ® Backpack Elephant School

sigikid ® Backpack Elephant School


Variant:
  • sigikid ® Backpack Elephant School
  • sigikid ® Ryggsäck Crocodile School

Pris
523 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292107

EAN: 4001190250615

sigikid ® Backpack Elephant School
Texten har översatts automatiskt.
De färgglada djurryggsäckarna sprider gott humör redan på morgonen. Detta gör att gå till skolan, förskolan eller förskolan riktigt roligt.

Den snygga bensinfärgade elefantryggsäcken i högkvalitativt och starkt tygtyg har en tredimensionell effekt tack vare vaddering och sydd på utskjutande öron och fötter.

Ryggsäcken är inte bara övertygande med sin djurliga och färgstarka design, utan också med dess funktionalitet och kvalitet. Huvudfacket kan öppnas med ett smidigt klipp. På insidan har ryggsäcken ett foder av hög kvalitet och ett ytterligare fack med dragkedja. Huvudfacket kan också stängas ordentligt med en sladd. En sydd ficka med namn-ss-barn är gömd under djurets ansikte.

Med en storlek på cirka 28x24x18 cm ger ryggsäcken tillräckligt med utrymme för böcker, pennfodral och snacks.
Dessutom har den två sidodryckfack och en liten framficka med dragkedja.

Den vadderade ryggsektionen, de vadderade och justerbara axelremmarna och en extra, justerbar bröstrem med klämfäste garanterar hög bärkomfort och en perfekt passform. Detta förhindrar att axelremmarna glider av. Ryggsäcken har också ett brett bärhandtag så att det enkelt kan fästas på en krok.
Det slitstarka polyestertyget är fritt från kemisk lukt, extremt robust och smutsavvisande. Om påsen ändå blir smutsig kan du helt enkelt torka av ryggsäcken med en fuktig trasa.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut utför ständigt test inom produktutveckling och produktion i enlighet med gällande standarder. Således förblir företaget sigikid troget till sin vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mer snygg och färgstark från början.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 28 x 24 x 18 cm
  • material utanför: 100% polyestermelerad
  • Material inuti: 100% polyester 150D
  • Skötsel: torka av med en fuktig trasa
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Ej lämplig för barn under tre år. Risk för strypning på grund av loopbildning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

sigikid ® Backpack Elephant School
sigikid ® Backpack Elephant School
523 kr