SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
Kopiera rabattkoden:
WHF8081
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
sigikid ® Aktiv rulle Green
Hållbar
Variant:
  • SIGKID PlayQ Rulle
  • sigikid ® Aktiv rulle Green

Pris
782 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330661

EAN: 4001190395460

sigikid ® Aktiv rulle Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIGA - HÅLLBARA - FAIR - EKOLOGISKA - BIO: Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när man skapar GREEN -serien.

Alla material som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA) och ull från får används som fyllnadsmaterial.
De färger och ytbehandlingar som används i kollektionen GREEN är också ekologiskt sunda och hälsovådliga. GREEN active-sortimentet innehåller textila aktiva leksaker att upptäcka och utforska. Olika material stimulerar finmotoriken och stöder den haptiska uppfattningen.

När bebisar börjar krypa blir världen ännu mer spännande och de vill alltid upptäcka något nytt. Den 30 x 15 cm stora aktiva krypningsrullen i guldgult, Orange , beige och turkost med den vänliga räven på den är perfekt lämpad för detta utvecklingsstadium. Men den erbjuder också de första aktiviteterna för spädbarn från 3 månaders ålder. Den är mjuk att ligga på och innehåller många spännande ljud och funktioner för att leka och upptäcka.
Barnet lär sig att känna igen de första sambanden och lär sig principen om orsak och verkan. Det finns till exempel en skällare inuti rullan som låter mjukt när rullan rörs. På sidan finns en knäckande folie som väcker barnets nyfikenhet och tränar dess hörsel. Den knutna, naturliga, släta ringen av bokträ kan lätt tas av små barnhänder.

Krabbrullen tränar alltså barnets grundläggande motoriska färdigheter på olika sätt.
Alla material är noggrant bearbetade; på grund av den högkvalitativa fyllningen av ull rekommenderas tvätt i 30 °C på ullcykel.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 30 x 15 x 15 cm
  • Med skrammel, knäppande folie och bokträring
  • Material på utsidan: 100 % ekologisk bomull, bokträring
  • Material på insidan: 100 % ull
  • Skötsel: kan tvättas vid 30° i ulltvättcykeln, ta bort trädelar först
  • Ålder: från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Aktiv rulle Green
5
27 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 23
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Aktiv rulle Green
sigikid ® Aktiv rulle Green
782 kr