sigikid ® Aktiv lek larv PlayQ Discover
Variant:
  • sigikid ® Aktiva lekhornen gröna PlayQ Discover
  • sigikid ® Aktiv lek larv PlayQ Discover

Pris
438 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A328653

EAN: 4001190425969

sigikid ® Aktiv lek larv PlayQ Discover
Texten har översatts automatiskt.
Aktiva leksaker för liggande läge - från 3 månaders ålder: Är det tråkigt och inte roligt att ligga på magen? Inte med sigikid active play caterpillar!

De bifogade lekdetaljerna för att se, greppa, känna och höra uppmuntrar ditt barn att ligga på magen, lyfta huvudet och upptäcka de spännande delarna. Samtidigt kan barnet ligga framför eller mjukt och säkert på den halvrunda larven som är tillverkad av sammetsmjuk mikrofiberplysch med mjuk polyesterfyllning. Den sprakande folien, skramlet i den lilla blå bollen och gnisslet i den grönblåa delen av larven erbjuder speciell lekglädje. De ger ett akustiskt incitament att undersöka larven med det vänliga broderade ansiktet närmare och att skapa ett samband mellan orsak och verkan.
Den multifunktionella leksaken har också en bitring som kan ge lindring när de första tänderna bryter igenom. Andra fasta saker som röda plastringar, en knuten tygbit, korta snören och band l aden bjuder återigen in barnet att röra och känna.
I den stora spegeln, som är fäst med kardborreband, kan barnet se sig själv och upptäcka.

De mångsidiga babyleksakerna främjar barnets sensoriska, motoriska och kognitiva färdigheter och rekommenderas från 3 månaders ålder. Som vanligt är alla tyger av hög kvalitet och tål att tvättas ofta vid 30 °C i tvättmaskinen.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och en väl genomtänkt Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med leksaksdirektivet 2009/48/EG. Varumärket sigikid står för gosiga produkter som väcker känslor och får både föräldrar och barn att må bra.
I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip: FIRST CLASS FÖR BARN! Vi gör familjernas värld mysigare och mer färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 50 x 20 x 11 cm.
  • Med sprakande folie, bitande yta, gnällspik, spegel och skrammel
  • material: 100 % polyester
  • Rengöring: Tvättbar vid 30 °C, ta bort spegeln innan du tvättar den.
  • Ålder: Från 3 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Aktiv lek larv PlayQ Discover
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Aktiv lek larv PlayQ Discover
sigikid ® Aktiv lek larv PlayQ Discover
438 kr